Duurzaam Vandaag
Image default
Industrie

Kies voor een ervaren constructiebedrijf met een moderne lasersnijder

Ben je met een metaalconstructieproject bezig of wil je een constructieproject met metaal (deels) uitbesteden? Kies dan voor de diensten van André van Beynum. Dit bedrijf beschikt over moderne technologische middelen om maatwerk tot in detail te garanderen. Hun lasersnijder is een van die middelen die ze inzetten voor hun klanten. Om een lasersnijder optimaal te kunnen gebruiken, is veel expertise en ervaring nodig. De specialisten van André van Beynum beschikken over die expertise en ervaring en kunnen een succesvol resultaat voor jouw project neerzetten. Ben je benieuwd naar de lasersnijder van dit bedrijf en hoe zij deze voor je in kunnen zetten? Lees dan verder en bezoek de website van dit bedrijf uit Dodewaard, in de gemeente Neder-Betuwe en niet ver van Arnhem.

Een lasersnijder met volautomatische functie

Of je nu met een groot of klein constructieproject bezig bent, je wilt altijd het beste resultaat. Hiervoor zijn moderne technieken zoals een lasersnijder nodig. Een goede reden om voor de lasersnijder van André van Beynum te kiezen, is dat deze volautomatisch werkt. Omdat de machine ook vaak onbemand en dag en nacht functioneert, is het mogelijk om bewerkte materialen snel te kunnen leveren. Bij dit bedrijf kunnen ze nauwkeurig plaatwerk snijden tot een oppervlakte van wel 2000 bij 4000 millimeter. Ook zijn er verschillende plaatdiktes mogelijk:

  • Staalplaten tot 20 millimeter
  • Aluminium platen tot 10 millimeter
  • Rvs platen tot 15 millimeter

Neem contact op met dit bedrijf en vraag om advies

Voor de experts van André van Beynum staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal. Daarom kun je hier rekenen op persoonlijke service en communicatie in korte lijnen. Het bedrijf heeft vooral een goede naam opgebouwd op het gebied van stal- en loodsconstructie, in zowel het binnen- als het buitenland. Voor meer informatie over bijvoorbeeld hun moderne lasersnijder en/of deskundig advies neem je contact op met de medewerkers van dit constructiebedrijf.

https://www.andrevanbeynum.nl/