Duurzaam Vandaag
Image default
Groothandel

Postkaarten versturen kan ook op een makkelijke manier!

Postkaarten

We doen of hebben het allemaal wel gedaan. Een postkaart verzenden naar een familielid of goede vriend voor een speciale gelegenheid, verjaardag, even beterschap wensen noem maar op. Natuurlijk kan je nog bij vele winkels langs om een postkaart te kopen, maar ook kun je tegenwoordig enorm veel dingen ontwerpen zo kun je ook postkaarten drukken laten.

Postkaarten drukken

Als je postkaarten drukken laat dan kan je deze éen keer laten drukken, maar ook kan je hem in meerdere oplages laten drukken. Voor kerst versturen de meeste mensen nog kerstkaartjes naar familie, vrienden en vaak de buren ook nog zo kan je vaak van te voren al uittellen hoeveel postkaarten gedrukt moeten worden dat is namelijk wel handig om te weten. Je kan ze op verschillende manieren laten drukken, een kaart die dubbelzijdig is of toch een die je moet openen. Een leuke gezinsfoto of eventueel van de kinderen, het huisdier alles kan je kan je kaart helemaal maken naar jouw wensen. Postkaarten drukken laten er zijn allerlei opties wil je naast de afbeelding er nog een tekst op ook dit is mogelijk om er bij te ontwerpen.

Soorten kaarten

Een ander woord voor postkaart is briefkaart. Een postkaart kan je onderverdelen in twee categorieën, zo heb je de ansichtkaart en een wenskaart. 


Een ansichtkaart is een kaart waar bijvoorbeeld je bestemming op staat waar je op vakantie bent of de tekst groetjes uit … deze kaarten worden veelal naar familie gestuurd om te vertellen hoe ze het hebben op hun vakantiebestemming.

Een wenskaart wordt gebruikt om iemand een wens te geven, bijvoorbeeld een felicitatie voor een verjaardag, of als diegene een nieuw huis heeft gekocht een baby heeft gekregen of om beterschap te wensen gewoon even om te zeggen dat je diegene mist en zo zijn er naast deze wensen nog veel meer wensen die verstuurd worden.

Online of via de post

Je hoeft een kaart tegenwoordig ook niet alleen meer per post te versturen een kaart kan je ook online maken en dat deze ook online verstuurd wordt dus dat deze vaak in de mailbox binnen komt bij de geadresseerde. Om een postkaart te kunnen versturen via de post moet je er op of de envelop of op de aangegeven plek op de kaart het adres opschrijven en dan naast de adresgegevens moet er ook een postzegel op komen anders kan de kaart alsnog niet worden verstuurd. Tegenwoordig zit een postzegel rond de 70 cent, dus geen reden om geen kaartje te sturen naar die ene persoon.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/postkaarten-drukken

Gerelateerde artikelen

Grafmonument of uitvaart niet kunnen vinden