Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Professionele mondzorg in Culemborg

Een gaaf gebit staat mooi en komt uw gezondheid ten goede. Logisch dus dat u op zoek bent naar de beste mondzorg in Culemborg. Gelukkig hoeft u niet verder meer te zoeken, want hiervoor kunt u terecht bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van goede mondzorg, maar daarnaast bieden we ook de nodige geruststelling. Niet iedereen vindt het nu eenmaal even leuk om naar de tandarts te gaan. Als u voor het eerst bij ons komt, dan maken we graag kennis met u door middel van een gesprek. Hierin kunt u al uw wensen en verwachtingen uitspreken. 

Professioneel en geruststellend

Bij TP Culemborg willen we graag dat u zich zoveel mogelijk thuis voelt. Dit begint al met onze mooie praktijk, met leuke speelhoek voor uw kinderen. We gaan professioneel te werk, maar houden rekening met eventuele angsten. Tijdens de behandeling laten we u weten wat er gebeurt en nemen we de tijd voor u. Bij TP Culemborg staat een vast team voor u klaar, waardoor u steeds dezelfde, vertrouwde gezichten ziet. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Gewoon Gaaf-methode

Heel uw gezin is welkom in onze praktijk. Uw kinderen kunt u al meenemen voor controle vanaf het doorkomen van de eerste tandjes. Dit is een goede manier om uw kind langzaam te laten wennen. Speciaal voor kinderen maakt uw Culemborg tandarts gebruik van de Gewoon Gaaf-methode, die het leuker maakt om naar de tandarts te gaan. We zorgen ervoor dat uw kind positieve associaties krijgt met de tandarts, door de behandeling leuk te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door tandjes te tellen en door het zingen van het tandenpoetslied. Dit is ook erg leuk om thuis te gebruiken tijdens het tandenpoetsen. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op, of kom langs om een kijkje te nemen in onze praktijk.

http://www.tpculemborg.nl/