Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Juist ademen brengt rust mee

Heeft u ook wel eens het gevoel van brok in de keel? Ademhalen is een hele belangrijke vaardigheid die wij bezitten. Het is niet alleen iets dat wij doen om te overleven, maar ademen kan je ook tot rust brengen. Bij het juiste tempo en de juiste herhalingen kan uw ademhaling u enorm rustgeven. Het gevoel van een brok in de keel is dan ook niet fijn en niet rustgevend en daarom is het ademhalen een hele belangrijke en fijne oefening om te doen. Wij kunnen daar u de ondersteuning bij geven die  nodig hebt zodat u geen last meer heeft van het gevoel van een brok in je keel.

Technieken 

Tijdens onze ademhalingslessen hebben wij verschillende coaches die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste technieken. Voor iedereen is een andere techniek fijner en daarom is het belangrijk om erachter te komen wat bij u past. De coaches die deze lessen aanbieden willen u daar dan ook graag bij helpen en kijken wat voor u het beste is. Zijn het korte en snelle ademhalingen of gaat het over het verbreden en vergroten van de longinhoud. Voor ieder kan wat anders fijn zijn en daarom is het dan ook goed om hier veel kennis over te ontwikkelen en mee te krijgen van onze professionals.

Essentie

Ademhalen is iets wat je de hele dag door doet en eigenlijk is het ook iets wat je doet zonder er bij na te denken. Wanneer je in een stressvolle situatie zit zal je vaak sneller gaan ademhalen en als je je niet goed voelt zal je juist minder goed gaan inademen. Een juiste ademhaling kan je kalmeren en je beter laten voelen dan je daarvoor hebt gedaan. Je ademhaling is een krachtig middel wat je kan inzetten op momenten wanneer je je niet goed voelt of wanneer je even tot jezelf wilt komen en volledig zou willen ontspannen. Onze professionals kunnen u daarbij helpen tot het bereiken van het maximale.