Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Je haren altijd schoon houden? Lees ons artikel over shampoos

Er is zoveel keus op het gebied van haarverzorging dat het soms echt lastig wordt om nou te ontdekken welke shampoo het beste is voor jouw haar. Je wilt alleen maar het allerbeste want als je je haren goed verzorgt dan wordt dit altijd terugbetaald en beloond in de vorm van stralend en gezond haar. En dat is belangrijk, want haar hoort er gewoon fris, stralend en gezond uit te zien. Je voelt je gewoon ook veel beter als je haar gezond en stralend is. In dit artikel lees je alles over een goede haarverzorging en wat hier allemaal bij komt kijken.

Koop alleen de allerbeste producten

Goedkoop is duurkoop. Dit geldt zeker voor haarproducten. Daarnaast is het vaak zo dat je van de duurdere shampoos in verhouding minder nodig hebt voor een beter resultaat. Dus je kunt jezelf afvragen of het wel echt zo is dat je duurder uit bent als je een duurdere shampoo koopt. In verhouding zul je namelijk minder shampoo gebruiken waardoor je er langer mee doet.

En als je de merken van My Hair Shop bekijkt zie je dat er heel veel aanbod is, ook in de lagere prijsklasse mocht je een minder besteedbaar budget hebben. Je kunt voor alle tarieven daar wel terecht.

Kijk naar het type haar

Als je wilt dat je haar lang schoon blijft dan is het ook belangrijk om te kijken naar jouw haartype. Je kunt namelijk niet zomaar van alles in jouw haar gooien. Als jij bijvoorbeeld droog haar hebt van nature dan is het heel erg belangrijk om shampoo te kopen voor droog haar. Hier zitten speciale voedende elementen in die jouw haar een gezonde uitstraling geven en een lang gevoel van frisheid.

Wanneer je last hebt van vet haar moet je ook weer oppassen met middelen die juist ervoor zorgen dat je haar nog sneller vetter wordt. Bijvoorbeeld met crèmespoelingen loop je hier risico op. Dit omdat er stoffen in zitten die jouw haar sneller vet kunnen maken.

Was niet te vaak

Klinkt gek maar het is niet zo dat als jij dagelijks je haar wast dat je haar dan automatisch schoner en frisser is. Dat is dus niet zo. Sterker nog, het is helemaal niet gezond voor jouw haar om iedere dag te gaan wassen. Het is veel beter om bijvoorbeeld het wassen van je haar te beperken tot twee keer per week. Dit zou voldoende moeten zijn om jouw haar gezond en fris te houden.

Krullen verzorgen

Je hebt kunnen lezen dat het belangrijk is om naar het type haar te kijken. Een van die bijzondere haartypes is het haar met krul. Krullen zijn prachtig mooi maar je moet ze wel op een goede manier onderhouden. Moistfull Curl voor je haren van My Hair Shop kan jou hierbij helpen.

Deze producten zijn bij uitstek geschikt om jouw krullen precies de verzorging te geven die het nodig heeft. Ze voeden en ondersteunen de krul waardoor de krul weer perfect naar voren komt. Echt een aanrader dus.https://www.myhairshop.nl/