Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Gasprijzen extreem hoog? Denk mee, kies voor een elektrische boiler of cv!

Gasprijzen extreem hoog? Denk mee, kies voor een elektrische boiler of cv!

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn dé oplossing voor het verlagen van je energierekening. Bovendien staan deze apparaten garant voor duurzaamheid. En bij elektrischeboiler.eu vind je het bewijs dat deze duurzame apparaten helemaal niet duur hoeven te zijn ook.

De meest voordelige boilers en cv’s, maar ook warmtepompen en zelfs waterontharders vind je namelijk hier. Van kleine elektrische keukenboilers van 5 liter tot grote boilers en buffervaten, zelfs tot 2000 liter. 

Boilers zijn van de merken DAT, Lemet, Ariston of Wesen. De elektrische cv’s zijn van Wijas.
De Keukenboiler van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP
, wordt vervaardigd in de EU met de allerbeste materialen. Deze boilers hebben een vat met 1 lasnaad. Hierdoor is de boiler nog duurzamer geworden. Kalk kan zich door deze simpele uitvinding minder hechten aan de binnenkant van de boiler. Hierdoor is het apparaat ook zeer onderhoudsarm.

Door het 2000 Watt verwarmingselement is het mogelijk een razendsnelle opwarmtijd te verkrijgen en de gebruikte dikke issolatielaag van polyurethane foam zorgt dat het water veel langer warm blijft waardoor je nog meer profiteert van je dag- nacht stroom.

De  ECO Plus boiler 15 liter is te gebruiken als zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). De prijs van deze elektrische boiler zal je verbazen; nog geen 165,- Euro.

 

 

But there is more!

Elektrische boilers van het merk DAT zijn er in veel meer uitvoeringen en modellen.
Zo is er:

• De DAT Nofer ECO Plus. Verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• De DAT Quality Pro. Verkrijgbaar in; 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente. Verkrijbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter, is een plat vormgegeven boiler met een diepte van maar 28 centimeter.
Dit is een design boiler welke je door het strakke ontwerp prima in het zicht kunt hangen, of plaats de boiler in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt anders dan de andere modellen, deze boiler is namelijk voorzien van dubbele tanks. Er vindt hierdoor minder warmteverlies plaats en de opwarmtijd is korter.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze alles altijd op voorraad, de volgende dag zijn je spullen al in huis. De boilers kun je zelf prima installeren dankzij de duidelijke Nederlandstalige montagehandleidingen die je kunt downlowden vanaf de website. Doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/