Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Elektrische boilers; een duurzame investering.

Elektrische boilers; een duurzame investering.

Investeren in een duurzamere manier van leven is altijd een goed idee. Het betaalt zichzelf terug en je draagt op deze manier je steentje bij aan een gezondere leefomgeving en een beter millieu.

Een boiler of een cv is een apparaat die je gemakkelijk kunt vervangen voor een elektrische zonder dat er zaken ingrijpend moeten veranderderen.

Bovendien heb je aan een elektrische boiler of elektrische cv bijna geen onderhoud, gaan even lang mee als een gas gestookte variant, zijn ze niet al te duur om aan te schaffen en zuinig in gebruik.

De vraag is alleen; waar vind je de aller goedkoopste? 
Op de website van elektrischeboiler.eu is er niet alleen super veel keus, is alles op voorraad, maar op deze site hanteren ze ook geweldig lage prijzen. De goedkoopste elektrische boilers en elektrische cv’s vind je dus hier.

Zij importeren alles zelf, hebben ontzettend veel kennis van elektrisch aangedreven apparatuur dus je kunt ze ook even bellen voor deskundig advies en voor het maken van de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie.

Ook voor waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen, doorstroomapparaten en alle bijbehorende accesoires ben je hier op het juiste adres. De Nederlandstalige handleidingen, een on- line calculator, diverse filpmjes en blogs maken dit een zeer complete website.

Diverse merken en boilers in zo’n beetje elk formaat, je kunt het zo gek niet bedenken. Platte modellen die met een diepte van slechts 25 cm wel in elk keukenkastje passen of je hangt de boiler gewoon in het zicht, wat dankzij het strakke ontwerp ook geen stom idee is.

 

 

Verkrijgbare modellen zijn onder andere close in of up boilers van 5, 10 of 15 liter, maar ook de grotere exemplaren zijn gewoon voorradig, tot zelfs 2000 liter. 

Alle boilers en cv’s zijn A merken gemaakt van hoogwaardige materialen maar voor zeer schappelijke prijzen en alles is binnen de EU gemaakt. Deze elektrische boilers hebben mede dankzij hun energiezuinigheid dan ook een fijn energielabel A of B gekregen.

 

Alle elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden standaard geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, een muurbeugel en natuurlijk montage schroeven.

Duurzaam en goedkoop gaan wel degelijk samen dus doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/