Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Donkere Pigmentvlekken Camoufleren

Donkere Pigmentvlekken Camoufleren

Bij donkere pigmentvlekken denk je natuurlijk direct hoe je ze kunt camoufleren. Waarom wij Nederlanders alle imperfecties toch willen verbergen en de manieren hoe wij dit doen is uiterst interessant. Misschien heb je er nog nooit echt bij stil gestaan. Maar hoe zouden wij dames er uitzien als we geen van alle nog make-up, foundation of één van de 1001 huidcrèmes zouden gebruiken?

Waardoor is de drang naar schoonheid zo geëxplodeerd?

Vroeger was alles een stuk lokaler. Je kende meestal enkel mensen uit je eigen stad of dorp. Nu heb je het internet. O.A. Het hele vrouwelijke lichaam is van alle mogelijke kanten al onderzocht op schoonheid. Alle bekende mensen zien er hartstikke mooi uit. De drang naar deze schoonheid onder de normale bevolking is hierdoor hoger dan ooit.

Waardoor ontstaan donkere pigmentvlekken op de huid eigenlijk?

Er zijn diverse factoren waar je weinig tot geen invloed op hebt. Zo kan het al erfelijk zijn bepaald dat je veel pigmentvlekken zult ontwikkelen. Ook heeft het deels te maken met je hormoon huishouding. Dit betekend heel cru gezegd dat hoe actiever je in de slaapkamer bent hoe meer risico je potentieel loopt om pigmentvlekken te ontwikkelen. Daarnaast is je leef omgeving ook van belang. Leef je bijvoorbeeld in een bosrijk gebied dan leef je schoner als dat je in het centrum of een buitenwijk van Amsterdam woont. De regel is hoe schoner en gezonder hoe minder kans op pigmentvlekken. Nu nog het laatste misschien meest belangrijke aspect. Dit is de zon. Doordat wij dagelijks door ons lichaam beschermt dienen te worden tegen de schadelijke UV straling ontwikkelen wij allemaal pigmentdeeltjes. Raakt het pigment in de war. Ontstaat er een pigment ophoping dan is er sprake van een pigmentvlek.

Hoe kan ik donkere pigmentvlekken camoufleren?

Je hebt eigenlijk 2 soorten camouflage.
1. Tijdelijke camouflage. Door bijvoorbeeld make-up en foundation erover heen aan te brengen.
2. Meer permanente camouflage. Bijvoorbeeld door het laseren van de pigmentvlekkken of door het gebruik van een crème om de pigmentvlekken langzaam en op een veilige manier te verlichten.

Ons advies:

Heb je niet echt last van de pigmentvlekken en of moedervlekken op je lichaam. Dan volstaat een make-up en of foundation absoluut. Weer echter wel eens zo slim om te kijken of deze make-up geen schadelijke stoffen bevat. De Nederlandse vrouw zou zich eens beter moeten gaan beseffen dat ze veel al giftige goedjes op hun huid smeren. Kies dus voor de wat duurdere make-up die op natuurlijke of biologische basis is gemaakt.

Ook is het een tip om eens naar een whitening crème te kijken. Mits deze crème ook in Nederland wordt gemaakt, Mits dit product zowel PH neutraal en parfum vrij is, is het een goede permanente oplossingen om donkere pigmentvlekjes op het lichaam tegen te gaan. Natuurlijk hebben wij al grondig gezocht en we merkten dat er maar vrij weinig van deze middeltjes op de markt zijn. Gelukkig vonden wij Skinlight en stond hun woordvoerder ons uitgebreid te woord. Deze crème kan elke type pigmentvlek camoufleren mits je het conform te richtlijnen gebruikt.

Indien je nog vragen hebt over dit artikel mag je mij altijd even mailen. Ook kan ik je persoonlijk advies geven betreft jou persoonlijke situatie en de mogelijke oplossing hiervoor.

http://www.gezichtbleken.com/tag/pigmentvlekken-camoufleren/