Duurzaam Vandaag
Image default
Geschenken

Wat geef jij cadeau?

Een van je betere vrienden is bijna weer jarig. Hij is natuurlijk elk jaar weer jarig. Je wilt op zijn verjaardag niet aankomen met alleen maar een oersaai envelopje met daarin wat geld gestopt. Nee je wil eens wat anders, wat leukers. Hoe ga jij je vriend blij maken dit jaar? Ik zet graag wat tips voor je op een rijtje waar jij je vriend zeker weten erg blij mee gaat maken.

 

Foebele

Welke man houdt er nou niet van een potje voetbal? Ik kan er inderdaad geen een verzinnen. Daarom is iets wat met voetbal te maken heeft altijd een goed cadeau om te geven. Neem je vriend bijvoorbeeld eens mee naar een wedstrijd van zijn favoriete club. Met wat geluk hebben jullie dezelfde favoriete club dus dan heb jij zelf ook gelijk een leuke dag! Gezamenlijk lekker met een biertje op de tribune kijken naar een ouderwets potje voetbal.

 

Shisha

Iets wat tegenwoordig jee; populair is onder vriendengroepen is lekker een waterpijp (shisha) roken. Je kunt daarom voor je vriend ook een shisha bestellen. Ik raad in dat geval de oduman waterpijp aan. Dit is wat mij betreft de allerbeste waterpijp op de markt te vinden is wat betreft prijs kwaliteit verhouding. Het mooie is weer, jij kunt lekker bij je vriend thuis hiervan genieten. Het enige wat je hoeft te doen is deze shisha bestellen.

 

Biertje?!

Weer zoiets waar eigenlijk bijna elke man van houdt. Zo’n overheerlijk biertje. Je hebt natuurlijk bijzonder veel verschillende soorten. Nu kun je kiezen om bij de slijterij een standaard bierpakket te kopen. Ook is het leuk om zelf een bierpakket samen te stellen. Jij weet als het goed is wat je vriend lekker vindt. Vergeet niet voor jezelf ook een lekker biertje uit te kiezen!

 

Doe wat leuks

Je hebt een jaar de tijd gehad om naar je maat te luisteren. In dat jaar heeft hij vast wel iets verklapt wat hij graag zou willen krijgen voor zijn verjaardag. Je hebt bijvoorbeeld van hem gehoord dat hij best graag een playstation vier wil maar hij daar het geld niet voor heeft op het moment. Je kunt vast wel genoeg mensen verzamelen die allemaal geld inleggen zodat je dit als cadeau voor hem kan kopen.

 

Het is niet moeilijk hoor, jij kent je vriend het beste dus je weet vast wel iets leuks te verzinnen. Gewoon even goed creatief denken!

 

https://premium-hookahs.nl/