Duurzaam Vandaag
Image default
Geschenken

5 cadeautips voor in biologische kerstpakketten

Is het alweer tijd om na te denken over de kerstpakketten? Bij uitstek de traditie die zorgt voor vrolijkheid en verlichting van de werkdruk na een lang jaar. Voor de verantwoordelijke binnen het bedrijf kan het echter wel lastig zijn om creatieve ideeën te bedenken voor dit jaar! Kies daarom dit jaar sowieso niet voor soepstengels met ragout, maar kijk eens naar duurzame cadeaus die bijvoorbeeld de gezondheid bevorderen! Wij geven je hier 5 tips

 

1. De Fruit Juicer

Perfect voor gezonde voornemens en een frisse start van het nieuwe jaar. Met kerst en oud en nieuw wordt genoeg wijn en bier gedronken. Hierna is het echter tijd voor de detox! Met een handige Fruit Juicer maak je elke dag de lekkerste gezonde drankjes boordevol vitamines.

2. Carrotcake in bakvorm

De ouderwetse worteltjestaart is tegenwoordig hip en happening. Je kunt hem namelijk helemaal gezond maken compleet met rozijn, noten en vegan boter. Een gezond alternatief voor de moddervette slagroom taart. Geef daarom het goede voorbeeld met een handige bakvorm en bakmix.

3. Vegan popcorn

Minder Netflix gaat echt niet zomaar lukken dit jaar. Zoveel leuke series die jouw collega’s nog moeten bekijken. Gezonder Netflix is wel binnen handbereik met Vegan popcorn. De nieuwe sensatie binnen veganistisch en gezond Nederland. Doe de ouderwetse bolognaise chips in de ban en laat zien dat het ook beter kan met Vegan Popcorn. De verantwoorde en lekkere snack voor bij je favoriete serie!

4. Groentepannenkoeken mix – Rode Biet

Mix je ook graag een goede biet? Probeer dan eens deze pannenkoeken mix van rode bietjes! Een super gezond alternatief voor de traditionele mix. Bovendien leuk voor bij de kerstgourmet voor de kinderen.

5. Bestel je biologische kerstpakketten snel!

Geheimpje weten? Wij vonden deze biologische kerstpakketten cadeaus bij Fitbox. Dit is de flexibele en duurzame kerstpakketten leverancier bij uitstek. Wil je jouw bedrijf een zetje in de gezonde richting geven? Geef dan alleen gezonde kerstcadeautjes in het kerstpakket dit jaar. Wil je een persoonlijk tintje geven aan het kerstpakket of heb je werknemers die toch net wat anders willen dan denken ze graag met je mee!

https://fitbox.nl