Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Maak het verschil in de maatschappij

De maatschappij is zeer dynamisch. Niet alleen zorgen voor maatschappelijke veranderingen voor veranderingen in gedrag van mensen, maar gedragsveranderingen zorgen omgekeerd ook voor veranderingen in de samenleving. Er zijn allerlei regels en wetten opgesteld om de samenleving goed te laten functioneren, maar om die reden komt het ook maar al te vaak voor dat mensen niet optimaal deel kunnen nemen aan de samenleving. Denk maar eens aan iemand met een arbeidsongeschiktheidsverklaring. Door deze verklaring is het niet eenvoudig om opnieuw te integreren in het arbeidsproces, omdat deze verklaring dat simpelweg niet toestaat. Echter, vaak is het wel mogelijk om aangepaste werkzaamheden te verrichten. Daarom is nu de vraag: hoe zorg je ervoor dat iedereen deel kan nemen aan de samenleving op een gepaste manier?

Professional Partners is een actieve speler op de maatschappelijke markt van vraag naar en aanbod van arbeid, waarbij wij ervoor zorgen dat de juiste professionals op de geschikte plek werkzaam zijn. Wij werken samen met gemeentes, welzijnsorganisaties en provincialen, die onder andere de Vacature apothekersassistent en Vacature WMO consulent bieden. Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor dit werk, waarbij wij eerst te raden gaan bij ons eigen netwerk aan professionals. Professional Partners maakt het namelijk mogelijk om masterclasses en workshops te volgen om opgeleid worden tot een ware professional in het maatschappelijk domein. Op die manier kunnen wij de werkgevers getalenteerde werknemers bieden, die een verschil kunnen maken in mensenlevens en werken in het belang van het collectief.

Zou jij graag het bovenste uit jezelf willen halen en het verschil willen maken in de samenleving? Bekijk dan eens de website van Professional Partners en ontdek hoe wij jou kunnen helpen ontwikkelen tot een ware professional. Kies voor masterclasses in de schuldhulpverlening of ga voor een opleiding tot consulent in de wet maatschappelijke ondersteuning.

https://professionalpartners.nl/