Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Hoe worden bitcoins gewonnen?

Een van de meest gevraagde vragen bij het praten over hoe zijn bitcoins gewonnen is: hoeveel geld kan één persoon winnen? Het antwoord is: niet veel. Je zult heel weinig mensen vinden die hun exacte hoeveelheden in het openbaar zullen onthullen, waarschijnlijk omdat ze niet weten of ze zullen winnen of niet. Sommige mensen hebben aan de andere kant duizenden of zelfs miljoenen gewonnen met behulp van hun bitcoins. Deze mensen zijn meestal professionals of hackers, en misschien wil je ze emuleren.

 

Als u wilt weten hoe bitcoins worden gewonnen – hetzij alleen of met behulp van iemand anders – dan moet u begrijpen hoe het hele systeem werkt. Om dit te doen, moet u toegang hebben tot de innerlijke werking van het Bitcoin-netwerk. U moet ook bereid zijn om een risico te accepteren. Als je besluit om miljoenen te winnen met je bitcoins, dan moet je een risico accepteren.

 

Zoals het gebeurt, is het grootste risico dat betreft hoe bitcoins wordt gewonnen – door een lange opname – is dat je al je geld in het proces zou kunnen verliezen. Het is een risico dat de overheid je niet zal laten hebben. Ze bekijken de bitcoin als valuta, en als ze de controle over hen verloren, dan zou je in ernstige problemen zijn. In feite heeft de Amerikaanse regering onlangs aangekondigd dat ze geen van de bitcoins in circulatie zouden kunnen grijpen, omdat ze ze beschouwen als een vorm van witwassen van geld.

 

Dus, als de regering de controle over je geld neemt, heb je niet geluk. Maar wat als je een stel geld inzet verliest, of wat je ook doet, die je handen vies krijgen? Als je dit veel verliest, dan zit je waarschijnlijk in de gevangenis, als je al geen miljonair bent. Dus hoe worden bitcoins gewonnen – op een andere manier? Net als een oude krijgde snelschema, moet je je afvragen hoeveel mensen daadwerkelijk de kans zullen nemen om te proberen hun weg naar de bank te winnen met dit specifieke type investering.

 

Er is één methode van hoe gewonnen bitcoins – en het wordt de geblinddoekte otto genoemd. Wat je doet is beslissen hoeveel je wilt inzetten en het in een envelop zetten. Noteer dan dat bedrag op een stuk papier. Vervolgens steek je het in een verborgen kluis en wikkel het in een cellofaanzak. Wanneer de tijd gaat om het te openen, zal de inhoud volledig vergeten zijn over alles wat je in de envelop hebt geplaatst, en zal opgewonden zijn om erachter te komen of ze de grote jackpot die avond wonnen.

 

Natuurlijk zijn er nog andere manieren van hoe gewonnen bitcoins – maar de meesten van hen hebben veel risico’s betrokken, zijn te gecompliceerd om te begrijpen, en hebben zeer slanke kansen om te werken. Echter, uiteindelijk wil je echt gewoon je geld uitgeven, maar je wilt, wanneer je maar wilt, en waar je maar wilt. Als je op zoek bent naar een manier om snel rijk te worden, zou dit de weg kunnen zijn voor jou om erover te gaan. Vergeet niet dat de kansen tegen u zijn als u denkt dat u het kunt laten werken. Het is altijd beter om te vertrouwen op de gelukkige.

Bent u er klaar voor om te starten met Bitcoins? Klik hier Bitcoinmeester.nl