Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Hoe werken bitcoins?

Bitcoins zijn niet echt een valuta per se omdat ze nooit als geld kunnen worden afgedrukt. Ze zijn een digitale vorm van virtueel geld dat via internet wordt verzonden, meestal uitgevoerd op peer-to-peer-netwerken zoals bitpay en paydotcom, met weinig tot geen kosten voor gebruikers. Dit betekent dat iemand met een computer met een internetverbinding hun bitcoins overal ter wereld naar een andere gebruiker kan sturen voor een bescheiden vergoeding die bekend staat als een transactiekosten.

 

De meeste mensen die bekend zijn met bitcoins begrijpen dat het een vorm van elektronisch contant geld is. Maar de manier waarop bitcoins-functie eigenlijk een beetje complexer is dan gewoon een valuta naar de andere converteren. De manier waarop bitcoins werken is eigenlijk behoorlijk gecompliceerd. Het is als een traditionele bank waarin u uw geld op een aangewezen locatie stort, gebruik u vervolgens uw computer om uw transacties uit te voeren. Je zou je een computer kunnen voorstellen met een paar duizend internetrekeningen die allemaal overeenkomstige portefeuilles hebben die corresponderende bitcoins hebben.

 

Elke transactie vereist een transactiekosten die moet worden betaald aan de specifieke website die de overdracht uitvoert.

Aangezien de transactiekosten worden toegepast op het geld in uw account, stelt u voor hoeveel fondsen beschikbaar zijn om in een bepaalde dag te worden overgedragen. Sommige sites betalen een transactiekosten per overdracht, terwijl andere gedurende dezelfde dag tot driehonderd transfers mogelijk maken.

 

Hoewel de transactievergoeding misschien minimaal lijkt, is de realiteit dat als u probeert grote hoeveelheden geld heen en weer te verplaatsen tussen online locaties, het snel opduikt. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om de servicevoorwaarden die bij uw bitcoins wordt geleverd, zodat u precies weet welke kosten en vergoedingen u verwacht te betalen voor elke transactie. Er is geen kostenvrij bankieren!

 

Eén ding om in gedachten te houden is dat de transactiekosten niet noodzakelijkerwijs van toepassing zijn op uw lokale valuta. Veel van de meer populaire online retailers die PayPal accepteren, converteren uw betaling automatisch in uw lokale valuta om te voorkomen dat deze vergoedingen worden geïmplementeerd. Hoewel dit niet altijd het geval is, moet u ervoor zorgen dat u alle tarieven vergelijkt voordat u een aankoop doet. Sommige websites zullen proberen u op te laden, zelfs als u het geld al hebt verzonden. Anderen zullen eenvoudig de transactievergoeding volledig negeren.

Het is het beste om alle informatie en servicevoorwaarden te lezen voordat u zich aanmeldt voor een account.

 

De waarheid is dat je nooit je huis hoeft te verlaten om bitcoins te gebruiken. Veel mensen hebben dit een zeer nuttige manier gevonden om extra geld te verdienen of zelfs hun offline-inkomen aan te vullen. Het is niet nodig om op een bank te wachten om uw creditcard goed te keuren of een betaalrekening te openen. Met een simpele klik, kunt u overal toegang krijgen tot uw geld waar u maar wilt.

Bij Bitcoin Meester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken! Klik hier Bitcoinmeester