Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Het aanvragen van een Prepaid creditcard levert je veel op

Hoewel het klinkt als een hele onderneming, is het juist relatief eenvoudig en gemakkelijk om een Prepaid creditcard aan te vragen. Het levert je bovendien veel op. Je haalt namelijk een kaart in huis waar je in de hele wereld mee kunt betalen, zonder dat je veel geld op je kaart hoeft te hebben staan. Het aanvragen van een Prepaid creditcard is bovendien niet duur en is zo gepiept. Nadat je de kaart hebt aangevraagd kun je onbezorgd waar je maar wilt betalen met je kaart.

Ideaal voor op reis
Een Prepaid creditcard is ideaal wanneer je op reis gaat. De kaart is namelijk overal te gebruiken en je kunt er zowel on- als offline mee afrekenen. Omdat je zelf bepaalt hoeveel geld er op de kaart staat, heb je altijd genoeg geld mee op vakantie, zonder dat je exorbitante bedragen kunt kwijtraken wanneer je de kaart verliest of als deze gestolen wordt. Het is immers niet mogelijk om betalingen te doen als er geen geld op de kaart staat. Rood staan is dus onmogelijk. Daarnaast zijn er kaarten die je kunt koppelen aan je IBAN nummer, zodat je indien nodig alsnog simpel en snel geld op je kaart kunt zetten. Een Prepaid creditcard aanvragen voordat je op reis gaat is dus zeker geen overbodige luxe.

Een Prepaid creditcard aanvragen gaat makkelijker dan bij een gewone creditcard
Met het aanvragen van een Prepaid creditcard bespaar je jezelf een hoop rompslomp. Het aanvragen van een ‘gewone’ creditcard is immers relatief veel gedoe. Je moet voldoen aan veel eisen en je moet allerlei gegevens opgeven. Dit is bij de aanvraag van een Prepaid creditcard geenszins het geval. Je krijgt een anonieme kaart en je hoeft dus nauwelijks gegevens op te geven. Omdat je niet rood kunt staan, hoeft de aanbieder van de kaart geen garantie van jou te hebben dat je meer uitgeeft dan je kunt betalen. Je hoeft dus ook geen bankrekening nummer op te geven. Ook hoef je niet te voldoen aan de soms vrij strenge voorwaarden die gelden voor de aanvraag van een gewone creditcard. Bij het aanvragen van een Prepaid creditcard hoef je je dus geen zorgen te maken dat je een te laag inkomen hebt of dat de aanvraag wordt geweigerd omdat je ooit problemen hebt gehad met schulden. Iedereen kan de kaart aanvragen.  

https://www.linkedin.com/groups/4852609