Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Geld verdienen is te leren

Als u denkt aan beleggen denkt u waarschijnlijk aan rijke investeerders en bankiers die hun hele leven hebben toegewijd aan het onder de knie krijgen van het beleggen, over ondernemers en handelaren die op school zijn opgeleid in het handelen op de beurs. Maar dit is helemaal niet waar. Natuurlijk zijn er een heleboel bankiers, investeerders en handelaren die hun brood verdienen met beleggen, maar er zijn nog veel meer particuliere beleggers die helemaal niet zijn opgeleid tot professioneel beurshandelaar of belegger.

Sterker nog: de kans is groot dat uw buurman, uw overbuurvrouw, de receptioniste op werk of een familielid een zakcentje aan het bijverdienen is met beleggen terwijl u daar helemaal niets van af weet! Het beleggen is immers iets geworden wat iedereen kan doen. En dat het zo razend populair is, is ook niet zo gek. Een spaarrekening levert namelijk in veel gevallen niet half zoveel geld op als goed uitgekozen aandelen doen.

Ondanks dat veel mensen beleggen en dat lang niet iedereen een speciale opleiding heeft genoten doet u er verstandig aan om te leren beleggen alvorens u begint met het beleggen van uw geld. Onder andere op www.leerbeleggen.com kunt u een uitgebreide demo en uitleg van beleggen vinden, net als veel meer informatie waardoor u het wiel niet zelf opnieuw uit hoeft te vinden.

Als u namelijk zonder voorkennis begint met beleggen kunt u voor nare verassingen komen te staan: u heeft immers nog geen verstand van de verschillende beurzen en aandelen en waarschijnlijk ook nog niet van de risico’s die sommige aandelen met zich meebrengen. Maar als u ervoor zorgt dat u goed bent voorbereid is de kans aanzienlijk groter dat u geld zult verdienen met het beleggen en dat u een hoger rendement heeft dan als u dit zou doen zonder goede voorbereiding.

http://leerbeleggen.com/