Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Beleg met weinig geld als je net begint

Begin altijd laagdrempelig als je nog geen verstand hebt van dalende of stijgende tarieven in de wereld van crypto en beleggen. Sommige mensen durven het niet aan kortweg omdat ze het geld niet hebben of omdat ze denken dat beleggen fout is. Dat hoeft echter niet zo te zijn als jij handelt tegen de juiste trends en weet wanneer je kans hebt op een verdubbeling van jouw investering aan winstmarge. Dit kan door op zoek te gaan naar de beste broker voor beginnende beleggers.

Valkuilen voor beginnende beleggers

Een van de meest voorkomende valkuilen zijn lokkertjes zoals 0% handelskosten als je online op zoek bent gegaan naar een crypto website. Kijk goed welke andere tarieven er tevoorschijn komen als je gaat handelen en zie de kleine letters dus niet over het hoofd. Voordat je jezelf gratis gaat aanmelden bij een exchange broker moet je letten op minimale inleg bij de aankoop van jouw eerste aandeel. Is deze meer dan 100 euro? Dan zou ik eerst op zoek gaan naar een broker waarbij je wat lager in kunt zetten. Bij DEGIRO kan zet je al vanaf 1 euro in, en bij Bitvavo ben je met 5 euro al aan het handelen.

Bitvavo review

Veel gebruikers en waaronder beginners sluiten zich aan bij het enorme platform Bitvavo. Bitvavo review maakt dat gebruikers keus hebben uit hun gewenste strategie om te beleggen met veel vrije keus in coins. In de review staat veiligheid in de top 5 en ook de klantenservice maakt gebruikers tevreden door de snelle afhandeling en reacties op alle vragen over deze broker. Openen van een account is volledig kosten vrij en traden loopt via een makkelijk te volgen exchange interface met speciale goed inzichtelijke handelsgrafieken. Bitvavo is een grote blockchain koning in Nederland en heeft nu zijn hoogtepunt in populariteit gewonnen.

https://beter-beleggen.nl/