Duurzaam Vandaag
Image default
Eten en drinken

Genieten van een luxe High Tea

Genieten van een luxe High Tea

Wil je iemand verrassen of heb je binnenkort iets te vieren? Ga dan genieten van een luxe High Tea. Waarom dan luxe? Een High Tea is eigenlijk de luxe variant van de lunch. Een lunch is vaak een gerecht terwijl je met een High Tea geniet van verschillende kleine hapjes. Bij kleine hapjes kan je denken aan zoete gebakjes en hartige bladerdeeghapjes. Natuurlijk in combinatie met liters thee.

Wat is een High Tea

Een High Tea is bekend van het Engels Afternoon Tea. Het is hét moment om samen met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie te genieten van lekkere zoete en hartige hapjes. Een High Tea wordt meestal genuttigd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Je kan hierbij denken aan een babyshower, jubileum, verjaardag, vrijgezellendag of mijlpaal. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een High Tea te bestellen of te nuttigen op locatie.

Je kan gezellig bijkletsen onder het genot van lekkere hapjes en thee. Een High Tea kan je zelf maken, thuis laten bezorgen of nuttigen op een leuke locatie.

Lekkere hapjes

Tijdens de High Tea geniet je van verschillende lekkere hapjes. Vaak zijn het allemaal kleine hapjes zodat je zo veel mogelijk kan proeven. Soms lijkt het hierdoor wat weinig, maar schijn bedriegt, het is vaak meer dan genoeg. Je kan denken aan zoete hapjes als scones, cakes, taartjes en chocolaatjes en hartige hapjes als een quiche en mini sandwiches. Naast al die lekkere hapjes is een High Tea ook echt een beleving. Proef de meeste verse taartjes en kies eens voor een theesmaak die je nog nooit hebt geproefd. Met al die verschillende hapjes wordt het vast een feestje!

High Tea op locatie

Wil jij genieten van een High Tea op een mooie locatie? Kies dan een leuke High Tea locatie bij jou in de buurt. Van schattige of chique restaurants tot gezellige en hippe cafeetjes. Vaak heeft iedere locatie een eigen menu met net iets verschillende hapjes. Je hebt dan ook ruime keuze uit locaties die de hapjes aanbieden die jij het lekkerst vindt. Wil je het nog net iets feestelijker maken? Bij sommige locaties krijg je er ook een glaasje prosecco bij. Natuurlijk kan je dit er vaak ook bij bestellen. Geniet samen met vriendinnen of vrienden, familie of collega’s en maak er een fantastische ervaring van.

High Tea thuis 

Wil jij de High Tea liever thuis doen? Geen probleem, bij veel leuke locaties kan je de High Tea afhalen. Je krijgt dan vaak een goed gevulde High Tea box. Je kan de hapjes die in de box zitten zelf in delen serveren of alles gezellig op tafel zetten. Met de High Tea begin je vaak met de hartige hapjes en daarna de zoete hapjes. Het voordeel van de High Tea thuis is natuurlijk dat je de volgorde helemaal zelf uit maakt. Ook weet je zeker dat je geniet zoals je dat op locatie ook zou doen. Alle hapjes worden namelijk vers voor jou gemaakt.