Duurzaam Vandaag
Image default
Eten en drinken

Catering in Papendrecht

Catering in Papendrecht

Ben je op zoek naar catering in Papendrecht of in een andere stad?  Dan is Broodje.nl wat voor jou! Je kan heerlijke belegde broodjes, zoete traktaties, verschillende arrangementen en vers fruit bestellen. Ideaal voor als je iets te vieren hebt of samen met collega’s op kantoor wil genieten van een lekkere lunch.

Belegde broodjes

Wil jij lekkere belegde broodjes bestellen in Papendrecht? Laat dan catering in Papendrecht of andere beschikbare plaats bezorgen. Het voordeel is dat je altijd lekkere en goede broodjes hebt en zelf geen moeite hoeft te doen. Ideaal als voor op een verjaardag, bijeenkomst of andere feestelijke gelegenheid. Broodje.nl biedt veel verschillende belegde broodjes, zo is er altijd voor iedereen een lekkere keuze. Je kan denken aan een heerlijk broodje zalm kruidenkaas, carpaccio, gezond of vegan. Naast de keuze uit verschillend beleg kan je uit je favoriete broodje kiezen. Ga je voor tarwe, volkoren, wit, spelt of mais?

Uitgebreide lunch

Naast dat je broodjes los kan bestellen, kan je ook samengesteld lunchpakketten bestellen. Of je nu met z’n tweeën, het gezin of met een groep wil lunchen. Allereerst kun je kiezen voor een samengestelde lunch. Je geniet van verschillende broodjes en beleg. Zo kan je het broodje samenstellen als je zelf wil. Bestel bijvoorbeeld een luxe lunch bestaande uit drie broodjes, een croissant met belegsoorten als carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain ei en brie. Ook kun je kiezen voor een vega lunch met vegetarische en plantaardige producten. Wil je catering bestellen voor een grote groep? Kies dan een van de groepslunches voor 10, 20 of 40 personen.

Arrangementen

Naast al die lekkere belegde broodjes en lunches bezorgd de cateraar in Papendrecht en omstreken ook verschillende High Tea en Brunch arrangementen. Je kan een High Tea thuis laten bezorgen wanneer je bijvoorbeeld iets te vieren hebt. Vaak wordt een High Tea thuis bezorgd voor een verjaardag, babyshower of jubileum. Natuurlijk kan je ook gezellig met vriendinnen thuis genieten. Liever een lekkere brunch? Ook dit bestel je makkelijk en snel. Een brunch is ontbijt en lunch samen. Je geniet van verschillende broodjes en beleg. Ook krijg je er een lekkere muffin en verse jus bij. Heb je echt wat te vieren? Kies dan een lekkere brunch met bubbels, santé!

Zakelijk

Wil jij samen met collega’s genieten van een heerlijke lunch of wil je als werkgever je medewerkers verrassen of belonen? Laat dan catering in Papendrecht of omstreken bezorgen. Plan bijvoorbeeld een wekelijks lunch moment in. Ook kan je medewerkers motiveren door hen te trakteren op een lekkere lunch bij behaalde doelen. Naast al die lekkere broodjes kun je ook traktaties bestellen. Ideaal wanneer jij je collega’s wil trakteren. Bij traktaties kan je denken aan muffins, koeken, flappen, gebakjes en donuts. Laat catering bezorgen waar en wanneer jij maar wil en geniet samen!