Duurzaam Vandaag
Image default
Bloemen

De Etiquette voor het verzenden van bloemen

Er zijn vele redenen om bloemen te versturen, om een romantische boodschap over te dragen aan degene van wie je houdt, om iemand een gelukkige verjaardag te wensen, of om een persoon te herdenken die is overleden. Maar elk van deze situaties heeft zijn eigen etiquette. Een reeks van aanbevolen do’s en don’ts van Flowers bloemen bezorgen Den Haag om ervoor te zorgen dat uw attente geschenk niet per ongeluk het verkeerde bericht stuurt of iemands gevoeligheden beledigt.

Er zijn veel zaken die invloed hebben op de juiste keuze voor een bloemstuk. Denk aan de locatie, relatie en of gelegenheid. Hier zijn enkele tips voor de juiste etiquette voor een verscheidenheid aan gelegenheden waarvoor je bloemen zou kunnen sturen.

Uit sympathie bloemen sturen

Een van de meest populaire redenen om bloemen te sturen is uit sympathie of om een verloren geliefde te herdenken. Houd er echter rekening mee dat dit vaak een zeer moeilijk tijd voor mensen kan zijn, dus u zult uiterst attent willen zijn in uw benadering van het sturen van bloemen en ervoor willen zorgen dat u de juiste boodschap gebruikt.

Over het algemeen worden bloemen naar een uitvaartcentrum gestuurd, zodat ze bij een kijk of herdenkingsbijeenkomst kunnen worden tentoongesteld. Zoek uit wat de plannen zijn voor de dienst voordat u ze verstuurt. Veel mensen willen misschien geen bloemen in hun huis als ze al overweldigd zijn. Het uitvaartcentrum handelt dit vaak af en zorgt ervoor dat alle geschenken worden ontvangen en getoond. Houd er echter rekening mee dat veel mensen donaties willen hebben in hun naam aan een liefdadigheidsinstelling in plaats van bloemen. Zoek dus uit of dit is wat de familie heeft gevraagd en houd rekening met hun wensen. Je denkt misschien dat je nadenkend bent, maar er is niets onbeleefder dan het expliciet negeren van het verzoek van de overledene en zijn of haar familie. Bovendien, hoewel de meeste Christelijke kerkgenootschappen bloemen laten zien op herdenkingsplechtigheden, zijn er genoeg religies (of niet-religieuze families) die dat niet doen, dus let goed op en zorg ervoor dat je niet tegen de voorschriften van hun geloof ingaat.

Tot slot, wees attent in de bloemsoort die u selecteert. Traditioneel, bloemen verstuurd uit sympathie zijn bedoeld om het leven van de persoon te verstreken dus kies iets moois en verheffend. Wit is de meest traditionele kleur? Lelies zijn altijd een prachtige keuze. Vermijd iets te dom of luchtigs zoals ballonnen, opgezette dieren, etc.

Het verzenden van bloemen bij ziekte en beterschap

Het is natuurlijk om een vriend of geliefde een vrolijk boeket te sturen om hun dag op te vrolijken als ze ziek zijn. Als ze naar bed gaan of het huis niet kunnen verlaten met een felgekleurd boeket in de buurt, kan dat heel geruststellend zijn. Houd er echter rekening mee dat door allergieën, infectierisico’s, enz. veel ziekenhuizen het plaatsen van bloemen niet toestaan. U dient altijd het ziekenhuisbeleid te controleren voordat u bloemen meebrengt of verstuurt. Over het algemeen is het het veiligst om te wachten tot de persoon in de privacy van zijn of haar eigen huis is om iets te sturen.

https://www.flowers.nl