Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Zoncoalitie helpt vastgoedprojecten in Nederland bij het aanleggen van mega zonnepaneelinstallaties

Het plaatsen van zonnepanelen op nieuwe vastgoedprojecten in Nederland wordt steeds populairder. Steeds meer vastgoedontwikkelaars denken vaak aan het plaatsen van zonnepanelen boven op de daken van een vastgoedproject. In Amsterdam zie je bijvoorbeeld steeds meer zonnepanelen terugkomen op nieuwe gebouwen, zoals op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord.

Het plaatsen en realiseren van deze zonnepaneelinstallaties vergt veel expertise en onafhankelijk advies van meerdere partijen. Het bepalen van de haalbaarheid voor het plaatsen van zonnepanelen is ook erg belangrijk. Zoncoalitie.nl werkt samen met meer dan 20 aanbieders op het gebied van het aanleggen van zonnenpanelen waardoor je een zeer scherp aanbod krijgt. Op deze manier kun je zorgeloos en voor een marktconforme prijs stroom opwekken voor een geheel vastgoedproject.

Waarom kiezen voor Zoncoalitie.nl voor het aanleggen van zonnepaneelinstallaties op een vastgoedproject?

Zonnecoalitie beschikt over veel experts die alle technische aspecten onderzoeken of je ook voor specifieke verrassingen komt te staan wanneer je een zonnepaneelsysteem op een dak wil plaatsen. Zoncoalitie heeft een gespecialiseerd programma die alle eisen bij na loopt en alle technische details nalopen. 

Aanbesteding via een functionele portal

De aanbesteding loopt via een functionele portal van Zoncoalitie. In de portal zitten aangesloten aanbieders waardoor je project onafhankelijk wordt beoordeeld door elke aanbieder in het portal. Elke aanbieder kan niet zien wat de andere aanbieder biedt of welke secundaire voorwaarden er door elke aanbieder wordt gesteld.

Projectmanagement en asset management

Het strakke projectmanagement zorgt ervoor dat doelstellingen binnen het genoemde tijdsbestek worden behaald. Uiteindelijk resulteert dit zich in een gecertificeerd en verzekerd zonnedak. Ook wordt er gekeken naar een financieel en optimalisatie perspectief. Hiermee krijg je volledig inzicht in de prestaties van je zonnedak.

https://www.duurzaamvandaag.nl/plaatsen-van-zonnepanelen/