Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Wie zijn Odiots?

Odiots is een bedrijf dat in 2020 is opgericht als partner van Odoo. Van Odiots kunt u verwachten dat zij het maximale uit uw ERP systeem halen. Als partner van Odoo is het doel om zoveel mogelijk bedrijven van Odoo implementatie te voorzien. Odoo is een uniek ERP systeem dat uitblinkt in haar software mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid.

 

Wat is een ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP-systemen verbinden en automatiseren bedrijfsprocessen binnen de organisatie. De gegevens van alle verschillende afdelingen worden opgeslagen in een centrale database. Hierdoor kan elke medewerker alle gegevens inzien. ERP-systemen worden vaak gebruikt om alles overzichtelijker te maken en om de productiviteit te verhogen. Bedrijven gebruiken vaak meerdere ERP-software systemen. Deze software kan sterk van elkaar verschillen. Het komt op elke afdeling voor dat de functies van de specifieke software die ze gebruiken alleen voor die afdeling nuttig zijn. Daarom is het erg handig om een ​​ERP-leverancier te vinden die alle juiste software kan leveren, beheren én onderbrengen in één systeem, zoals Odoo.

 

Odoo

Een van de ERP-systemen is het systeem Odoo. Dit systeem wordt gebruikt door het bedrijf Odiots. Met Odoo is het mogelijk om alle processen binnen een organisatie onder te brengen in één ERP-systeem. Voor de meeste bedrijven is een Odoo implementatie niet moeilijk om te integreren. Daarnaast is Odoo een van de meest gebruiksvriendelijke ERP-systemen in de omloop met een groot aantal functionaliteiten. Met deze functies is het zelfs mogelijk om nieuwe apps te maken of om bestaande apps en modules aan te passen.

 

De voordelen

Een goed geïmplementeerde ERP-software kan veel betekenen voor een organisatie. Als eerste is het eenvoudiger om rapporten te maken. Dit komt doordat de analyse van de gekoppelde bedrijfsprocessen op één centraal punt is opgeslagen. Het centraliseren van data heeft ook het voordeel dat er maar één plek beveiligd hoeft te worden. Het automatiseren van werk door middel van software kan ook meer tijd besparen. Een ERP-systeem kan er voor zorgen dat iedereen in het bedrijf op dezelfde manier werkt. Met realtime data kan elke medewerker op elk moment van de dag inzicht krijgen in de data. Al deze gegevens worden opgeslagen in een centrale database.

 

https://odiots.com/