Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Voor al je koelsystemen moet je in Veenendaal zijn

Bij de beste Koeltechniek Veenendaal hebben we alles op het gebied van koelsystemen voor jouw onderneming of woning. En zorgen we ervoor dat je er tijdens de warme dagen koel bij zit, en je een goede werksfeer hebt. En niet langer werknemers die zeuren over de warmte maar hun werk gewoon goed en chill kunnen doen. Je wil dan wel een goed werkend systeem wat lang meegaat, het is nou eenmaal een dure inverstering. Wij bieden dan ook duurzame systemen van goede kwaliteit en installeren alles zelf, installatie is uiteraard gratis. 

Waarom kiezen voor een koelsysteem van ons?

Wij leveren koelsystemen van erg goede kwaliteit tegen een goede en eerlijke prijs, en installeren alles op locatie. En werken erg hard en nemen je oude aircosysteem gewoon mee en betaald u dus geen kosten aan de stort. Daarnaast zijn onze systemen ook een staat warme lucht te leveren, en dient ons product dus niet alleen als airco maar ook als verwarming. Hierdoor is het een twee in een en bespaar je dus veel geld op een dure heater. Onze aircosysteem is erg duurzaam omdat het lucht van buiten omzet in koude lucht, en zo veel minder stroom verbruikt dan airco’s die dat niet doen.

Onderhoud en service

Het is ook erg belangrijk om je systemen goed te onderhouden, om er zo voor te zorgen dat ze langer meegaan. Helemaal met airco’s waar nog gewerkt wordt met koelvloeistof, dan is het handig deze regelmatig te vervangen. Ook moet je altijd zorgen dat je rooster binnenin schoon zijn, helemaal wanneer je hem lang niet gebruikt hebt. Tegen een kleine vergoeding komen wij maandelijks langs om je airco te testen, en schoon te maken. Zodat hij langer meegaat als u de airco ook nog is bij ons gekocht hebt krijgt korting op het abonnement.