Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Vensterbank planten

Vensterbank planten

Vensterbank planten zijn de perfecte manier om elk raam in uw huis, kantoor of commerciële ruimte op te fleuren. Onze grote verscheidenheid aan realistisch uitziende vensterbank kunstplanten zal een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen zonder dat constante aandacht. Of u nu kiest voor cactussen en vetplanten die er echt uitzien met hun zachte textuur en levendige kleuren of voor varens die weinig onderhoud vergen, onze selectie zorgt er zeker voor dat elke kamer levendiger aanvoelt!

Kunst bonsai boompje

Wilt u een kunst bonsai boompje kopen? U zult er geen spijt van krijgen. Bonsai is een verfijnde Aziatische kunstvorm waarbij het de kunst is om kleine bomen groot te laten lijken, wat je kunt doen door je eigen kunstplant te kweken en te verzorgen! Het is gemakkelijker dan ooit, want ze zijn van zo’n hoge kwaliteit dat ze met geen mogelijkheid van echt te onderscheiden zijn.

Nep cactus

Een cactus is, in feite, een van de meest populaire planten voor uw huis. Omdat het vergt weinig water te onderhouden en heeft een trendy look die ziet er geweldig uit op huizen! Soms zijn mensen slecht in het verzorgen van hun eigen planten vanwege drukke agenda’s, maar ze hebben niet veel onderhoud nodig, dus er is geen reden om ze niet binnen of buiten je huis te hebben. Als je iets chiques wilt zoals een cactus maar geen tijd wilt besteden aan het onderhoud van een echte plant, dan kan een nep cactus ook goed werken…

Kunst varen

Kunstvaren zijn de perfecte decoratie voor uw huis, kantoor, of horeca- of winkelruimte. De springerige bladeren zien er zo echt uit! Onze nep hangvaren heeft zelfs een dubbel vertakte plastic stengel met natuurlijke print, zodat het lijkt alsof je nu in een echt bos bent (maar dan echt bij jou thuis!)

https://kunstplantenxl.nl/blog/vensterbank-planten/