Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Tuinhuis container: perfecte opslag voor in de tuin

Een tuinhuis container ook wel 10ft container genoemd is de perfecte container voor in de tuin. U kunt hem voor van alles gebruiken. Opslagplek, hobbyruimte, gereedschap, tuinspullen, fietsenstalling en de lijst gaat maar door. Dankzij het handige systeem van de tuinhuis containers is deze zo in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen. En dit allemaal zonder dat u hulp nodig heeft. Wanneer u een 10ft container koopt heeft u wel de optie om deze 10ft container te laten bezorgen en zetten wij hem voor u in elkaar.

10ft container afmetingen

Alle 10ft containers afmetingen zijn te verkrijgen in de volgende maten: 2 x 2, 3 x 2, 4 x 2, 5 x 2, 6 x 2. Verder heeft u nog keuze tussen verschillende soorten deuren. Enkele deur korte zijde, dubbele deur korte zijde, enkele deur lange zijde en dubbele deur lange zijde. Als voorbeeld van 10ft container afmetingen zijn hier de gegevens van een 4 x 2 container met dubbele deur aan de korte zijde.

  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3880 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 3726 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm

Iedere tuinhuis container is demontabel

Alle tuinhuis containers van Zelfbouwcontainer zijn demontabel. Dit houdt in dat deze uit elkaar te halen is. De 10ft container afmetingen van Zelfbouwcontainer zijn zo handig bedacht dat ze binnen enkele minuten zo in elkaar gezet zijn. Dus mocht u de tuinhuis container willen te verplaatsen. Is dit met de containers van Zelfbouwcontainer zo geregeld. Ook wanneer u ruimte nodig heeft in de tuin of waar dan ook, kunt u de tuinhuis container uit elkaar halen en eenvoudig aan de kant zetten.

Wat is een tuinhuis container nou eigenlijk?

U vraagt zich natuurlijk af wat een tuinhuis container nou precies is. Om te beginnen is het niet de groene afvalcontainer die in de tuin wordt gezet. De 10ft container afmetingen van Zelfbouwcontainer zijn allemaal stuk voor stuk 10ft containers van grote afmetingen. Een tuinhuis container is een container die makkelijk in en uit elkaar kan worden gezet. Alle containers van Zelfbouwcontainer zijn gemaakt van de beste kwaliteit staal. Deze zogeheten containers worden geleverd met een 1 jaar antiroest garantie en elke container beschikt over de meeste keurmerken van de hele container industrie.

Verschillende 10ft container afmetingen

Zoals ik al eerder in deze blog vermelde zijn er verschillende 10ft container afmetingen beschikbaar voor uw tuincontainer op Zelfbouwcontainer. Zo hebben wij een tuinhuis container met de afmeting 2×2 tot de grotere 10ft container met een afmeting van 6×2. De kleinere 2×2 containers zijn makkelijk te plaatsen dankzij de kleine afmetingen van deze containers.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/