Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Toch een naar de autoverhuur in Heerlen met een elektrische auto

De elektrische auto is nu echt in opkomst. Volkswagen heeft een paar maanden terug zijn ID 3 gepresenteerd wat er uiteindelijk voor zal moeten zorgen dat ook het Volkswagenconcern eindelijk overstapt naar de elektrische auto’s. Volkswagen had wel al een paar elektrische auto’s zoals de I3, de I8 en natuurlijk de elektrische variant van de golf. Echter is met name de golf gewoon een benzine auto waar men dan vervolgens een elektromotor heeft ingelegd. Dit zorgt ervoor dat deze auto dus nog niet volledig was gespecificeerd op de kwaliteiten van de elektrische auto.

 

ID 3

Deze nieuwe ID 3 zal de basis moeten vormen als we kijken naar met name het onderstel en het accupakket voor de elektrische auto’s in de toekomst. Want dit onderstel wordt gebruikt voor de ID 4 en ook de variant van Skoda. In de toekomst zou dit dan ook kunnen gaan gelden voor de andere merken van Volkswagen zoals: Seat en Audi. De vraag is echter, of Volkswagen de boot niet heeft gemist en of de klant Volkswagen nog wel vergeeft na het dieselschandaal. Zo kan het namelijk zijn dat Volkswagen instapt in een markt waar ze eigenlijk nog helemaal geen verstand van hebben. De oosterse merken en Tesla zijn namelijk al veel verder met de elektrificatie. Bovendien is het eerste geluid wat men hoort over de ID 3 dat hij toch wel flink achter staat ten opzichte van met name het comfort en de kwaliteit van de golf.

 

Huurauto

Bovendien blijft het voor elektrische auto’s moeilijk om lange afstanden af te leggen. Zo zien we namelijk dat eigenlijk geen enkele elektrische auto makkelijk de 500 kilometer haalt. Het is dus misschien verstandig om voor deze langere afstanden dan toch een auto te huren. Zo kun je bij bijvoorbeeld autoverhuur Heerlen makkelijk eer auto huren. Autoverhuur Heerlen helpt je dan bij het kiezen van de juiste vervanger voor jouw auto.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-heerlen/

Gerelateerde artikelen

Loodgieter in Haaksbergen als uw installatiebedrijf

Waar je op moet letten bij het kopen van ledlampen

Je eigen zwembad laten aanleggen