Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Snel en makkelijk: veel verschillende picolini pizza’s

Pizza is enorm lekker natuurlijk en net zo goed geschikt als een soort tapas. Het lijkt meer werk dan het is. Maar je kunt met veel picolini pizza’s voor veel variatie zorgen. Dat is natuurlijk leuk om in avond of middag in de oven te doen, als je jouw gasten eens even iets hartigs wil aanbieden. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Ga naar de Appie

Ja, daar moet je zijn. Ze hebben namelijk bij de Albert Heijn heerlijk picolini pizza’s met alleen maar deeg en tomatensaus. Dus je kunt ze zelf helemaal naar eigen inzicht beleggen. Benieuwd naar mogelijke soorten beleg? Kijk hier voor wat inspiratie:

  • Shoarma.
  • Ananas met hamblokjes.
  • Artisjokken met groene peper.
  • Gruyère kaas.
  • Crème fraîche met spekjes en prei.

Terug van de supermarkt? Dan kun je de ovenplaten uit de oven halen. Vervolgens leg je bakpapier op de platen, om rommel en aankoeken te voorkomen. Een nette keuken is ten slotte ook wat waard. Vervolgens zet je de oven op de temperatuur die op de doos van de picolini pizzadoos staat aangegeven. Ondertussen kun je met al jouw boodschappen heerlijk de kleine pizzaatjes gaan beleggen, met wat jij wil.

Het kan ook gezellig zijn om dit juist samen met vrienden te doen. Sta je gezellig in de keuken te knoeien. Het is ook altijd bijzonder om te zien hoe iedereen in de weer is met eten. Dit maakt het wat informeler en nodigt meer uit tot fijne gesprekken. Je staat immers dan vaak meer naast elkaar in plaats van tegenover elkaar.

Tapas hapjes maken

Je kunt natuurlijk nog veel meer hartige tapas hapjes maken. Daarbij is het natuurlijk aan jou om ook bijvoorbeeld gezonde tapas hapjes te maken. Denk bij gezonde tapas hapjes maken, bijvoorbeeld aan gamba’s met knoflook, gebakken in zonnebloemolie.

Natuurlijk zijn er ook een heleboel makkelijke tapas hapjes: die je van tevoren kunt maken. Op die manier kun jij nog gezellig bij je vrienden en familie zitten. Mogelijke makkelijk van tevoren te maken hapjes zijn bijvoorbeeld wraprolletjes. Je kunt er van tevoren al van alles in doen: zalm, ijsbergsla, crème fraîche, wat jij wil. Je kun hiermee heerlijk eindeloos variëren.

https://24taste.nl/gezonde-tapashapjes/