Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Rvs Polijsten

Hoe werkt het polijsten van rvs? Polijsten van rvs geeft uitstraling. Polijsten laat corrosiebestendigheid toenemen en voorkomt vuilafzetting. Rvs polijsten op de perfecte manier is vakmanschap. Vakmanschap dat Van Geenen biedt door het machinepark en vakkennis. Polijsten van rvs wordt vakkundig uitgevoerd.

Uitvoering polijsten rvs

Mechanisch polijsten vanuit een fijngeslepen startoppervlak is belangrijk. Polijsten ontstaat door herhaaldelijk schuren. Een schitterende spiegelglans ontstaat tijdens het polijstproces. Van Geenen werkt met een polijstmachine voor plaat afmetingen van 16.000 x 3.500 mm, met onbeperkte dikte. Polijst machines bij Van Genen kunnen hoogglans polijsten tot Mirror 8. Het perfect polijsten van rvs gaat samen met goede voorbewerking. Wanneer het voor slijpen niet goed gebeurd is, zullen er matte plekken ontstaan. De medewerkers en machines van Van Genen kennen de technieken. Elke handeling vooraf is van belang bij het polijsten van rvs. U kunt kiezen voor handmatig polijsten of machinaal polijsten. Het oppervalk van rvs wordt vlak gemaakt voordat het gepolijst wordt. Hierbij is ervaring nodig om het polijsten van rvs perfect te kunnen uitvoeren.

Elektrolytisch polijsten is het rvs in een bad elektrolyt plaatsen. Dit is een vloeistof die geleidende werkingen heeft. Door elektrische stroom en de chemicaliën in het bad gaan oppervlakten die beschadigd of verontreinigd zijn oplossen. Een belangrijk onderdeel van elektrolytisch polijsten is waterzuivering. Het levert een hygiënische gladde afwerking. Het is een polijst proces die op een juiste manier uitgevoerd moet te worden.

Handmatig polijsten, is ambachtswerk! Uw rvs op ambachtelijke manier laten polijsten? Van Genen kent deze traditionele polijst technieken en polijst het voor u tot een topkwaliteitsproduct. Ruwheid verdwijnt waar het polijsten van Van Genen verschijnt. Spiegelende rvs producten sieren uw bedrijf of woning. Ambacht is vakmanschap op hoogniveau. Handmatig polijsten geeft daardoor een extra sfeer aan uw glanzende rvs producten.

Eindresultaat gepolijst rvs

De ruwheid van rvs is na het polijsten geheel verdwenen. Doordat het polijsten zorgt voor minder corrosie, is het gepolijste rvs gelijk duurzamer. Bacteriën hechten zich moeilijk aan gepolijst rvs. Naast dat het goed is voor het behoud van het materiaal, maakt polijsten het product natuurlijk aantrekkelijk voor het oog. De prachtige glans maakt het tot een mooi spiegelend oppervlak. De Mirror 8 van hoge kwaliteit laat geen polijstsporen en hairlines zichtbaar. RVS gepolijst is makkelijk schoon te houden. Voor een schitterende glanzend effect; Laat uw rvs door van Van Geenen polijsten. Voor vragen kunt u online terecht via contact.

https://vangeenen.nl/rvs-gepolijst-mirror-8/

Gerelateerde artikelen

Loodgieter in Haaksbergen als uw installatiebedrijf

Op zoek naar een website die je helpt met de energietransitie?

Laat je huis niet zo achter