Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Paperless Factory

Productielijnen bestaan uit een constante stroom van handelingen en werkzaamheden. Het is belangrijk om allemaal met de neus dezelfde richting op te staan als we het hebben over veiligheid. Checklists en instructies, dat is waar EZ Factory zich in specialiseert. Het kunnen executeren van inspectie eisen is van groot belang en is daarom ook een van de pijlers van EZ Factory.

Checklists en instructies

Monteurs, operators, proces technici en kwaliteitsinspecteurs hebben allemaal te maken met inspectie eisen. EZ Factory ontwikkelt apps die overzichten geven waarbij de veiligheid voorop staat. Dit is tevens de belangrijkste taak van hun apps. Het mobiliseren van teams is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van EZ Factory. Het regelen van zelfs de meest complexe processen on-the-go is een speerpunt van EZ Factory.

Verschil tussen EZ Factory en concurrentie

Voor EZ Factory is bovenstaande uiteraard ook vanzelfsprekend, maar daarnaast vinden wij het belangrijk wat er op de werkvloer gebeurt en hoe wij hierop in kunnen spelen. Samen met operators hebben wij daarom apps ontwikkeld die de productie verbeteren én vereenvoudigen. Dit maakt de producten die wij maken uniek. Om uw klanten te kunnen garanderen dat hun producten van topkwaliteit zijn, is het belangrijk om de basisconditie van uw product-omgeving continu te handhaven. Onze EZ-GO app creëert visuele en digitale checklists en kerntaken voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Vanwege onze samenwerkingen met operators die echt op de werkvloer staan, weten wij precies waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Hierdoor halen uw operators het meeste uit hun tijd, werk en onze applicatie.

 

 

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

EZ Factory wil u voorzien van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps. Het is niet meer nodig om mappen vol instructies, checklijsten, onderhoudstaken en audits in huis te hebben. Vrijwel alle papieren formulieren in uw werkomgeving kunnen door de EZ-GO app vervangen worden, zo veranderd uw fabriek in een ‘paperless factory’. U creëert hiermee niet alleen een meer hygiënische en veiligere werkomgeving, maar u werkt ook aan het verlichten van de werkzaamheden van de operators op de werkvloer. EZ Factory ondersteunt jouw productieomgeving en medewerkers en zorgt dat u instaat bent om het productieproces goed te inspecteren. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Meteen een Demo aanvragen? Ook dat kan! 

 

 

https://ezfactory.nl/en/create-a-paperless-factory/