Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Piekerpoli is er voor u om uw problemen te verhelpen

Iedereen die te veel van zichzelf eist, relatieproblemen oploopt of werk gerelateerde moeilijkheden mee maakt, kan terecht bij de Piekerpoli. Onze therapeuten bieden een multidisciplinaire aanpak voor psychische problemen, die gericht is op duurzaam herstel. Zodat je jezelf weer beter gaat voelen, thuis, met je partner of op de werkvloer. Ruim 30% van de Nederlanders heeft last van chronisch piekergedrag. Veel piekeren kan een grote impact hebben op je dagelijks functioneren en je gezondheid.  Je wordt op discrete, professionele wijze geholpen door ervaren en betrokken therapeuten.

Zoek je wel eens op goede psycholoog Den Haag? Dan kunt u met gerust hart terecht bij een van onze psychologen In het centrum van Den Haag. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kun je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP-coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten. Met coaching ligt het accent vaak op het vinden van jouw persoonlijke balans werk-privé en het functioneren op de werkvloer.

Niet alleen in Den Haag gaan onze psychologen te werk, want we hebben ook psychologen in Haarlem. Voor therapie, psychische hulp, gesprekken, coaching of relatietherapie kun je terecht bij Linda Dunne. Haar praktijk ligt aan de rand van het centrum van Haarlem, aan het Spaarne. In een fijne, ruime en lichte praktijkruimte ontvangt Linda haar cliënten.

De eerste Piekerpoli werd op 1 april 2015 in Zoetermeer geopend door Marleen Derks, piekertherapeut en auteur van het boek ‘Nooit meer Piekeren ‘. Er zijn momenteel Piekerpoli’s in 8 steden en er wordt gestreefd naar een landelijke dekking. De Piekerpoli therapeuten werken met de KEUZE-methode. Deze door Marleen Derks ontwikkelde driedimensionale methode heeft zich in de praktijk bewezen en is zeer effectief om mensen te helpen stoppen met piekeren.

https://piekerpoli.nl/