Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

OTUMM horloge Willem Holleeder

Het zal je vast al eens opgevallen zijn dat Willem Holleeder een wel erg opvallend en stoer horloge draagt? Zo niet, dan moet je echt eens naar youtube filmpjes kijken om het te zien, of het opzoeken in Google Afbeeldingen met het zoekwoord OTUMM horloge Willem Holleeder.

Iedereen kent Willem Holleeder van onder andere de Heineken ontvoering. Hij komt geregeld op tv en er is onlangs nog een liedje voor hem gemaakt door Lange Frans. Willem Holleeder is een zeer populair kopstuk, van de meest bekende ontvoering die ooit is gepleegd in Nederland.

OTUMM horloge gepromoot door Willem Holleeder

Willem Holleeder poseert op verschillende foto’s en filmpjes met een mooi horloge, dit horloge is van het merk OTUMM en heeft het merk OTUMM hierdoor dan ook ontzettend populair gemaakt in Nederland. Willem Holleeder schijnt gek te zijn op prachtige en exclusieve horloges en het is dan ook geweldig dat iemand als hem dezelfde horloge mooi vindt als wij.

OTUMM horloge Willem Holleeder kopen

Wil je net zo’n mooi horloge hebben als Willem Holleeder? Kies dan voor een OTUMM Speed of een OTUMM Speed II. Het horloge dat Willem Holleeder draagt op verschillende foto’s, is een OTUMM Speed. Van dit model zijn zeer veel verschillende horloges verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, er is dus eigenlijk voor iedereen wel een mooi OTUMM horloge Willem Holleeder te vinden.

OTUMM horloges worden in Nederland vaak binnen 2 werkdagen verzonden wanneer je het horloge bestelt bij SignsTimepieces of GroteHorloges. Bestel je hier, dan profiteer je bovendien van gratis verzending en scherpe prijzen! Het OTUMM Speed model vind je al vanaf 179 euro.

Wacht niet langer en laat jouw nieuwe OTUMM Horloge Willem Holleeder gratis en snel thuisbezorgen!

Heb je meer vragen over OTUMM horloges, of specifiek over het OTUMM horloge van Willem Holleeder? Neem dan contact met ons op.

 

https://www.signstimepieces.com/nl/57-otumm-horloges