Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Orfeokliniek helpt je!

Een afwijkende kaak kan van geboorte af aan zijn bestempeld zijn. Het kan nare gevolgen met zich mee nemen. In ons maatschappij wordt het vaak als niet mooi gezien. Een goed staande kaak is vaak idealer. Maar naast schoonheidsredenen is het vaak ook naar tijdens het eten. Dat is vaak nog vervelender. Aangezien je kaken niet goed op elkaar staan. De langer je er mee loopt, de erger het kan worden. Op jonge leeftijd, dan duiden we vooral op tiener jaren, nadat al je melktanden zijn vervangen, dan kan je door middel van een beugel het herstellen. Dat biedt veel voordelen. Je kan weer goed eten. Maar je voldoet ook aan de mooiheid stellingen van de sociale wereld. Dan kan helpen me je zelfverzekerdheid over jezelf. Als het niet meer verholpen kan worden door een beugel, omdat het te ver is gevorderd, dan kan je overwegen om een kaakcorrectie te ondergaan.

Bij een kaakcorrectie wordt de stelling van de kaken verzet door middel van staal die op je botten worden gezet. Het is geen procedure wat in een dag gedaan kan worden. Het totaal procedure duurt meestal een anderhalf jaar en bestaat uit een orthodontische voorbehandeling en nabehandeling. Tijdens de voorbehandeling (gemiddeld één jaar) worden de boven- en ondertandboog op elkaar afgestemd en twee op elkaar passende tandbogen gemaakt. Vervolgens vindt de kaakoperatie plaats, gevolgd door de orthodontische nabehandeling (ca. 6 maanden) om de optimale beet te bereiken. 

Naast een kaakcorrectie kan een kincorrectie ook een oplossing bieden. Bij Orfeokliniek kijken we samen naar de beste oplossing. Deze operatie kan wel in één dag voldaan worden. Meestal binnen drie uur. Van tevoren worden er uiteraard foto’s gemaakt en een indicatie van hoe de resultaten zullen blijken. Bij Orfeokliniek maken we gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Zo garanderen we je de beste uitkomsten.

https://orfeokliniek.nl/