Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een website die je helpt met de energietransitie?

Op zoek naar een website die je helpt met de energietransitie?

Je wilt graag van het gas af, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Op de website van elektrischeboiler.eu helpen ze je graag de energietransitie gemakkelijker te maken. Zij verkopen al jaren elektrische apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten..

Een overzichtelijke website met downloadbare Nederlandstalige handleidingen van elk product. Duidelijke specificaties en handige opties die je simpelweg alleen maar aan hoeft te vinken zodat je niks mist. Doordat er gerelateerde producten worden gegeven wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken. Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en is er een showroom met afhaaldepot.
Zo kan je de producten zelf komen bekijken en zal je deskundig geholpen worden door vakmensen ter plaatse. 

 

Je kunt kiezen uit verschillende merken elektrische boilers.

De mooie en energiezuinige boilers van het merk Wesen om er maar eentje uit te pikken zijn zelflerend en hebben een diepte van slechts 27 centimeter, zo passen ze met gemak in een keuken- of badkamerkastje. Deze boilers zijn ook nog eens voorzien van een anti-legionella functie.

Nog een A- merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston. Dit merk heeft een mooi clean design en de boilers voorzien van een energielabel B.

De elektrische boilers hebben daarenboven een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

 

De boilers van het merk DAT (sommige modellen ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid) zijn van uitstekende kwaliteit. Ook weer mooie apparaten die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

Nog een top merk te verkrijgen bij deze veelzijdige webshop; Lemet. Vervaardigd in Europa en ook dit merk heeft een ECO modelletje, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is voor het verwarmen van het water en wanneer juist niet doordat je huishoudgewoontes bijgehouden en opgeslagen worden.

Ditzelfde merk produceert ook zonneboilers welke ook te bestellen zijn via de site. 

CV ketels komen van de fabriek van Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kunt u maximaal besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Dan nog de doorstroomapparaten van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Voorts staat er op de website van elektrischeboiler.eu een super handige on-line calculator die je kunt gebruiken welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt. Daar wordt je toch vrolijk van?

https://elektrischeboiler.eu/