Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk

Dat een notitieboekje handig is, dat weten we allemaal. Even snel een telefoonnummer opschrijven, wat aantekeningen maken tijdens een vergadering, of even snel een korte note… We gebruiken een notitieboekje vaak vaker dan we denken. Een notitieboekje is dan ook een erg populair item om te geven aan werknemers, klanten en/of relaties. De reden dat een notitieboekje erg populair is heeft meerdere redenen. Een groot voordeel is dat je met een notitieboekje alle kanten uit kunt. Er zijn namelijk heel veel verschillende mogelijkheden, waardoor je een notitieboekje helemaal kunt personaliseren naar jouw eigen wensen en/of de huisstijl van je onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden en waarom een notitieboekje zo’n populair geschenk is? Lees dan zeker verder.

De mogelijkheden van bedrukte notitieboekjes voor jouw bedrijf

Zoals hierboven al benoemd, zijn er heel veel mogelijkheden wanneer het om notitieboekjes gaat. Indien je een notitieboekje weggeeft als relatiegeschenk is het belangrijk dat de notitieboekjes gepersonaliseerd zijn. Notitieboekjes bedrukken doe je met een logo, plus eventueel een eigen tekst of contactgegevens. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de gehele kaft van het notitieboekje zelf samen te stellen. Een uniek cadeau, geheel passend bij jouw wensen.   Ook kun je de inhoud van je notitieboekje in de meeste gevallen zelf kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit gelinieerde of blanco bladzijdes. Daarnaast zie je ook steeds vaker uitwisbare notitieboekjes voorbijkomen. Een uitwisbaar notitieboekje is steeds weer opnieuw te gebruiken, waardoor deze nooit vol komt te staan. Super duurzaam en ook nog eens onwijs handig! Daarnaast is het ook goed om na te denken of de blaadjes moeten kleven of juist niet. Blaadjes die kleven kunnen namelijk gemakkelijk aan het bureau of computerscherm vastgemaakt worden. Er zijn zelfs mogelijkheden voor notitieboekjes waarin zowel klevende als niet klevende blaadjes zitten. Naast bovenstaande punten is het natuurlijk ook heel goed om na te denken over het materiaal waar het notitieboekje van gemaakt is. Ook hier is namelijk ontzettend veel keuze in. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een notitieboekje met een kurken kaft, een koffievezel notitieboekje of notebook van koffiedik. De mogelijkheden zijn eindeloos! Er is dus altijd wel een notitieboekje die bij de huisstijl van jouw onderneming past. Tip: er zijn ook heel veel notitieboekjes verkrijgbaar inclusief pen, waarvan ook de pen is te bedrukken met je eigen logo. Zo heb je een mooi compleet setje!

Notitieboekjes populair als relatiegeschenk

Dat notitieboekjes populair zijn als relatiegeschenk, is inmiddels wel bekend. De belangrijkste reden hiervoor is natuurlijk reclame en naamsbekendheid. Een notitieboekje kan namelijk effectief gebruikt worden. Een belletje, een vergadering of gewoon een korte note? We gebruiken een notitieboekje toch best wel heel vaak. Hierdoor zal de gebruiker jouw logo regelmatig terugzien, waardoor deze persoon ook sneller kan beslissen om weer goederen of diensten bij je of te nemen. Wil je een notitieboekje cadeau geven? Laat deze dan dus zeker bedrukken met een logo of tekst. Met een bedrukt notitieboekje maak je namelijk direct reclame en vergroot je je naamsbekendheid. Maar dat is niet de enige reden waarom een notitieboekje perfect is om weg te geven. Ook de prijs is een belangrijke reden dat een notitieboekje erg populair is relatiegeschenk. Notitieboekjes vind je namelijk in alle prijsklassen. Zo hoef je met de keuze voor een notitieboekje als relatiegeschenk niet direct hele grote budgetten neer te leggen. Daarnaast zijn notitieboekjes vaak ook in kleine oplage te leveren. Ideaal voor als je een kleine relatie- of klantenkring hebt, maar toch iets wilt geven. 

Nog een extra voordeel is dat notitieboekjes niet gedateerd raken en je ze op welke periode van het jaar kunt gebruiken en inzetten. Daarnaast kun je ze nog jaren gebruiken, dus hoef je ook niet bang te zijn dat je er teveel besteld. Ze kunnen in de toekomst namelijk nog altijd goed van pas komen!

https://www.greengiving.nl/notitieboekjes-eco-papier