Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Met de betonboor van technischeprodukten.nl maak je de beste gaten

Wanneer je gaten gaat boren in beton, dan dien je toch wel een betonboor te gebruiken. Hiermee kan je namelijk veel betere gaten maken in de ondergrond waar je dit in gaat boren. Het is een speciaal samengestelde boor, die voor deze doeleinden is gemaakt. Je kunt wel gebruik maken van een standaard boor, maar je loopt hiermee het risico dat de boor afbreekt en je dus helemaal ver van huis bent. De boren kosten niet veel geld, maar zijn het wel waard om hier een exemplaar van aan te schaffen. De boor plaats je gewoon in je boormachine en werkt in principe hetzelfde als een reguliere boor, maar heeft dan een wat sterkere punt om door de harde ondergrond heen te komen.

Snijtanden

De betonboor van technischeprodukten.nl is ook bedoelt om kloppend te boren in diverse soorten van steen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld ook boren in metselwerken en kalkzandsteen. De boorkop van de boor is van hardmetaal en de boor heeft 4 snijtanden waarmee het beton wordt aangeraakt. Dit dient minimaal dit aantal aan snijtanden te hebben, omdat anders het oppervalk niet kan worden doorboort. Je kunt er perfect een diep gat mee boren en dat is natuurlijk ook de bedoeling wanneer je in beton gaat boren. Je kunt hiermee maar liefst een meter diep het beton in boren. Mocht je niet zo’n diep gat willen bestaan er ook betonboren die veertig centimeter de diepte in gaan.

Levering

De levering van de producten op technischeprodukten.nl is zeer spoedig en je kunt dus snel aan de slag met klussen als je hier een bestelling plaatst. Heb je deze voor negen uur in de avond besteld, dan heb je hem de volgende dag nog in huis. Wanneer je bijvoorbeeld gaten in de vloer moet boren om leidingen te leggen is deze boor ideaal om mee aan het werk te gaan. De boor is ook nog eens zeer betrouwbaar en voldoet aan de veiligheidseisen die hiervoor zijn gesteld. Je kunt met een gerust hart aan de slag wanneer je deze betonboor in huis hebt. De prijs- en kwaliteit verhouding is ook perfect!