Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

LED verlichting veranda

LED staat voor Light Emitting Diode wat lichtgevende diodes betekend. Door de elektriciteit door de diode te leiden komt er energie vrij, die energie word direct omgezet in licht. De verlichting gebruikt bijna al zijn energie om licht te produceren hierdoor heeft het ook niet zo veel energie nodig. De oude halogeenlamp gebruikt nog geen 10% van de energie om licht te produceren.

Prijs van LED verlichting veranda LED verlichting is relatief nieuw die eigenlijk de halogeen en gloeilamp vervangt. Doordat het relatief nieuw is de productie van de verlichting nog redelijk duur en lang duurt maar de prijzen dalen elk jaar weer. Een LED verlichting kost nu ongeveer rond de 20 euro maar je bespaard er veel geld mee door de lange levensduur. Een LED spot haalt tot wel 40 000 branduren. Je kan binnen 2 jaar al de aanschaf prijs terug verdienen van de LED verlichting.

Duurzaamheid LED verlichting De veranda LED spotset is een van de duurzaamste vormen van verlichting voor een overkapping en is zeer milieuvriendelijk. In vergelijking met andere lichtbronnen verbruikt een LED spot veel minder energie. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Door het lage stroom gebruikt draagt het ook mee aan het verminderen van de co2 uitstoot. LED verlichting gaat gemiddeld tot wel 10 jaar mee, sommige kunnen zelfs tot wel 15 jaar meegaan.

Mogelijkheden van veranda verlichting LED LED verlichting voor de veranda creëert een gezellige sfeer door het mooie licht en door de minimale ruimte die de spots in beslag nemen. Verlichting zijn is veel verschillende maten en soorten te verkrijgen: klein, groot, rond, vierkant, dimbaar, kantelbaar, warm of fel. Hierdoor kan jouw veranda op de gewenste manier verlicht worden. Er word ook vaak een somfy systeem of afstandsbediening bij aangeboden hierdoor kan je gemakkelijk de verlichting op afstand bedienen.

 

https://www.euroledshop.nl/