Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Laat je automaatbak spoelen door Flushed

Flushed is een bedrijf dat automaten van auto’s spoelt. Dit is uniek, aangezien automaten vaak worden gespoeld door garages, die daarnaast ook reparaties of dergelijke diensten verrichten. Flushed spoelt enkel automaten en is daarin dus volledig gespecialiseerd. Jarenlange ervaring bouwt kennis op en elke dag ligt de focus op het optimaliseren van het spoelen. Momenteel heeft Flushed een vestiging in Woerden, Utrecht.

Wat is automaatbak spoelen

Het spoelen van de automaatbak is volgens experts de beste vorm van onderhoud voor een automaat. Bij het spoelen wordt namelijk niet alleen de oude olie ververst, maar ook vindt er een reiniging van de automaatbak plaats. Het hele proces wordt uitgevoerd door een speciale machine. Aan deze machine wordt reinigingsmiddel toegevoegd, wat door de hele bak wordt gespoeld. Alle vuile deeltjes worden op deze manier uit de automaatbak verwijderd, waardoor het vuil geen verdere schade kan aanrichten. Na deze reiniging wordt 95% van de oude olie binnen de automaat ververst, wanneer dit handmatig zou plaatsvinden, zou er ongeveer 40% worden vervangen. Het spoelen van de automaat is dus de effectiefste vorm van olieverversing en samen met de reiniging dus het beste onderhoudsproces. Wanneer dit regelmatig wordt gedaan, +/- om de 80.000 gereden kilometers, kan de automaat vrijwel eindeloos mee.

Flushed

De specialisatie van Flushed heeft voordelen. Doordat wij de afgelopen jaren, dagelijks automaten hebben gespoeld, hebben wij een speciale methode gecreëerd: de Flushed methode. Optimalisatie heeft daar een grote rol in gespeeld. Door deze methode kunnen wij het allerbeste resultaat garanderen. Daarnaast hebben wij een eigen oliemerk ontwikkeld. Deze automatische transmissie olie (atf) is van zeer hoge kwaliteit en dus een echte traktatie voor uw automaat. Deze olie is ook verkrijgbaar op onze site: flushed.nl. Bij Flushed krijgt u de mogelijkheid om mee te kijken tijdens het spoelproces. Heeft u daar geen behoefte aan, dan is er een comfortabele wachtruimte met WIFI en hele lekkere koffie! Flushed staat voor eerlijkheid en kwaliteit, wij zullen altijd het beste advies geven over wat nodig is voor uw automaat. Ervaart u klachten binnen de automaat, dan kunt U altijd langskomen voor een gratis consult, wij rijden dan een ritje met uw auto om te kijken wat nodig is.

Klanten zijn erg tevreden over de service die wij verrichten. Op Klantenvertellen scoort Flushed een 9.4/10 uit 342 reviews en op Google scoren wij een 4.8/5 uit 70 reviews. Klanten waarderen onze manier van werken en het resultaat. Op onze site kunt u verschillende blogs lezen over de verschillende spoelingen die wij in het verleden hebben verricht, misschien hebben wij uw model weleens eerder gespoeld. U kunt ook onze prijzen vinden, een gemiddelde spoeling bij Flushed kost € 295,- incl. BTW. Wij kunnen prijzen laag houden doordat wij enkel spoelingen verrichten wat prijsvoordelen tot gevolg heeft.