Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Kunststof, het duurzame hout

De bouwmarkt is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Er zijn gloednieuwe producten ontwikkeld, materialen worden vervangen en uiteraard ziet alles er wat moderner uit. Bouwproducten worden tegenwoordig ontwikkeld met als doeleinde een duurzaam product te worden. Zo willen bouwproducenten graag nieuwere producten maken die milieuvriendelijk zijn. Er is een grote vraag naar duurzame bouwmaterialen maar de prijs is ook wat hoger dan oude bouwproducten.

Er zijn allemaal verschillende nieuwe duurzame producten die je tegenwoordig zelf kan kopen om bijvoorbeeld jouw woning te verduurzamen.

Duurzame producten

Kunststof wordt steeds vaker als groen alternatief gebruikt voor hout bouwmateriaal. Op de website van Holland Kunststof vind je veel duurzame producten voor bijvoorbeeld jouw gevelbekleding, dakrandpanelen, boeidelen, vlonderplanken en nog veel meer. Hier worden allemaal duurzame en milieuvriendelijke producten verkocht. Holland Kunststof biedt de scherpste prijzen van duurzame merken zoals Keralit, Unipanel, Florence en Twinson. Je kan bijvoorbeeld ook terecht op deze webshop voor dakrandpanelen van 200, 250, 300 & 350 mm. Deze dakrandpanelen zijn overigens ook gemaakt van Keralit. Voor bouwpanelen is het ook handig om voor kunststof te kiezen en in dit geval van Unipanel

Keralit

Keralit is het best ontwikkelde product voor de afwerking van huizen en kantoren in de laatste decennia. De kunststof gevelbekleding is een onderhoudsarm en duurzaam. En daarnaast heeft het een fantastische uitstraling. Keralit kunststof gevelbekleding en kunststof dakrandpanelen winnen het op alle vlakken van hout. Je kan alleen Keralit kopen via officiële dealers, zoals Holland Kunststof.

Keralit is in allemaal verschillende kleuren beschikbaar en kan gebruikt worden voor dingen zoals gevels, dakkapellen, dakranden, boeiboorden, luifels en nog veel meer.