Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Het voordeel van een 45 km autootje

Iedereen heeft ze wel eens gezien, misschien heeft iemand in je straat er wel een. Ze zijn in ieder geval onder deel van het verkeer en je kunt niet meer om ze heen: 45 kilometer auto’s. Die kleine karretjes die kleiner zijn de kleine stadsauto’s. Maar waarom zijn ze populair? Het rijden van een brommobiel (zoals ze eigenlijk heten) is op meerdere manieren voordelig. Benieuwd naar wat de belangrijkste voordelen zijn, lees dan verder! Hier wordt uitgelegd waarom rijden in een brommobiel niet komisch is maar juist heel slim kan zijn.

 

Uniek

Veel mensen haken al af bij het idee dat je snelheid beperkt is. Want ja, zoals de naam al zegt kun je maximaal 45 kilometer per uur rijden. Dit sluit snelwegen dan ook uit. Of dit echt een nadeel is moet nog blijken, aangezien je dit van tevoren ook al weet. Hier koop je de auto ook niet voor. Maar waarom koop je hem dan? Even terugkomend op die snelheidslimiet. Ja, het klopt dat je maar 45 kilometer per uur kunt rijden, maar is dit eigenlijk wel zo erg? Denk er maar eens over na. Woon je in de stad of in een dorp en hoef je daar eigenlijk niet uit, waarom zou je dan meer vermogen nodig hebben? Niet alleen dat, maar omdat je topsnelheid dus zo beperkt is kun je nooit een boete krijgen voor te hard rijden! Het volgende voordeel is het kostenplaatje. Wanneer je een nieuwe auto koopt, dan ben je minimaal 10.000 tot 15.000 euro kwijt. En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse lasten gehad. Nieuwe brommobiel kopen? Dan hoef je maar te rekenen op een aanschaf prijs die minder dan 5.000 euro bedraagt.

 

 

 

Op afbetaling

Net als bij de aanschaf van een auto heb je bij de aankoop van een 45km auto de optie om het voertuig te leasen. Je betaalt dan meestal een deel van het aankoopbedrag om vervolgens maandelijks af te lossen. Qua verzekering heb je alleen een WA-verzekering nodig. Hoe je deze speciaal moet aanvragen lees je op internet.

https://brommobielaanbod.nl/