Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Frigo Group, hét adres voor opslag en transport van al uw diepvriesproducten

Zoekt u een goede locatie voor opslag en transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen? De Frigo Group is gespecialiseerd in diepvries opslag en transport van allerhande levensmiddelen als brood, vlees, vis, patat, groenten, fruit en ijs. Het familiebedrijf verzorgt deze diensten vanuit twee strategische vrieshuislocaties in Nederland, zodat de klant altijd snel en doelmatig kan worden bediend.

No-nonsense familiebedrijf met klantgerichte aanpak

Het familiebedrijf Frigo Group bestaat al sinds 1973 en heeft sindsdien een continue groei doorgemaakt. Het diepvries magazijn is bijzonder groot. De Frigo-vestigingen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg bieden momenteel ruimte aan ongeveer 65.000 pallets voor bevroren opslag. Er wordt gewerkt volgens de Frigo-filosofie: klantvriendelijk, vlot, efficiënt, duurzaam, veilig, no-nonsense en topkwaliteit. Dit heeft het bedrijf een trouwe klantenkring opgeleverd. De Frigo Group is ISO 22000-, IFS- en HACCP-gecertificeerd.

Klant wordt ontzorgd met totaaloplossing voor diepvries opslag en distributie

De Frigo Group biedt als onafhankelijk dienstverlener sinds 2007 ook transportmogelijkheden voor klanten die hun producten in de vrieshuizen van Frigo opslaan. Frigo Group Logistics verzorgt het vervoer van diepgevroren producten binnen Nederland en naar landen als België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Scandinavië en Oost-Europa. Met de combinatie van opslag van diepgevroren levensmiddelen en diepvries logistiek wordt de klant volledig ontzorgd. De totaaloplossingen van Frigo leiden tot efficiëntievoordelen en lagere kosten voor de klant. Wilt u meer weten over de coldstore facility’s & supply chain solutions? U kunt de Frigo Group telefonisch bereiken onder nummer +31(0)252 419 017 of een mail sturen naar margreetvanelderen@frigogroup.com. De Frigo Group staat op het gebied van diepvries opslag en distributie graag voor u klaar!

http://www.frigogroup.com/