Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Dure stroom

Een hoge energierekening is vervelend of misschien zelfs even schrikken. Toch is er iets wat je kunt doen om deze zo laag mogelijk te houden. Het aanschaffen van zonnepanelen is wellicht een interessante optie. U zorgt voor een beter leefklimaat voor u zelf maar ook uw omgeving, maar heeft hier ook financiële voordelen van. Het is dus een win-win situatie en daarom zeker het overwegen waard.

 

Bekend in de regio

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepanelen installateur in Parkstad. In veel verschillende dorpen in de regio hebben zij al zonnepanelen mogen plaatsen. Sunleaves maakt het gemakkelijk voor u om de zonnepanelen te plaatsen en te installeren en staan altijd klaar om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. U staat er geen enkel moment alleen voor en kunt altijd terecht met vragen. Sunleaves is dus een goede partij als u zonnepanelen in Parkstad overweegt.

Het traject start met een op maat gemaakte offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur die u het gehele traject begeleid. Ook bieden ze een passend investering, waardoor u kosten kunt besparen.

 

 

 

Btw teruggave

Momenteel subsidieert de overheid zonnepanelen in Parkstad nog niet. Wél is er een btw teruggave van toepassing waarmee u 21% op uw zonnepanelen kunt besparen. Dat is een behoorlijk bedrag en uw korting neemt toe hoe meer panelen u afneemt. Om het aanschaffen van zonnepanelen en duurzaamheid te stimuleren kunt u in provincie Limburg een stimuleringslening aanvragen. Hierbij moet u wel twee verschillende maatregelen treffen, zoals zonnepanelen en muurisolatie.

 

Vraag toestemming

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in de Parkstad-gemeenten. Echter kunnen hier altijd uitzonderingen op zijn, bijvoorbeeld bij stadszicht of monumentale panden. Controleer dit daarom altijd bij uw gemeente.

 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan eens de website van Sunleaves Zonnepanelen in Parkstad.

 

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-parkstad/