Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

De haartrends van deze winter

 

Wanneer de koude maanden er aan komen, dit is ook vaak het moment dat mensen naar de beste kapper Delft gaan om een nieuw kleurtje te nemen. In de zomer gaan veel mensen voor een lichter kapsel of wat high lights. In de winter gaan de meeste mensen voor een wat donkerdere kleur, vaak kiezen ze ook voor een ander model. In dit artikel wordt het duidelijk welke kapsel en kleuren helemaal in zijn deze winter.

In deze winter zien we dat veel eetbare kleuren in zijn. Dan zal je denken huh eetbare kleuren? Hiermee bedoelen we bruin en oranje tinten. Denk hierbij aan kastanje bruin, chocolade bruin, ginger, koffie of karamel kleur. Deze haarkleuren zie je veel terug komen. Iets wat ook weer helemaal in is, is een overgang in je haar. Maar dan heel subtiel. Eerst was het leuk om een duidelijke kleurovergang te hebben of high lights. Tegenwoordig willen we het allemaal zo subtiel mogelijk. Dit kan aan de hand van baby lights.

Vooral bruin haar is weer helemaal in, OneKappers kapper Delft is hier helemaal in gespecialiseerd. Voor de beste haarkleuren kun je bij hun terecht. Maar de neutrale kleur bruin is dus weer helemaal in, dit gaat van licht bruin tot donker bruin. Je kunt de kleur warmer maken door te gaan voor oranje achtige kleuren. Maar je kunt ook gaan voor een wat koelere kleur, hierbij moet bruin gemengd worden met blauw. Nu is vooral die koele variant chocolade bruin helemaal in.

Niet alleen bruine kleuren zijn in, ook de lichte kleuren blijven populair. Maar dit dan vooral in de vorm van as blond of pastel kleuren. Subtiele kleuren roze, perzik, blauw en paars zijn tegenwoordig ook niet meer te missen. Wil jij ook een te gek kapsel wat helemaal bij deze tijd past? Ga dan langs bij Onekappers!

http://www.onekappers.nl