Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Catering doos

Wat is een cateringdoos?

Een catering doos dat is een ideale doos om voedsel mee te vervoeren. Het zorgt ervoor dat het onbeschadigd en mooi opgemaakt aankomt bij de klant.

Functie cateringdoos

De catering doos zorgt ervoor om het eten beschermd en netjes verpakt is om te bezorgen. De cateringdoos wordt voor veel verschillende gerechten gebruikt, bijvoorbeeld voor vleeswaren, visschalen, carpaccioschalen, gourmetschotels of 1 van de andere catering gerechten.

Uiterlijk cateringdoos ontwerpen

De catering doos is een venster loze doos van karton. Deze kun je helemaal naar eigen wens bedrukken. Deze kun je ook van de binnenkant bedrukken bijvoorbeeld met een leuke tekst. Het is erg leuk om jouw eigen identiteit te verwerken op de doos waar jij jouw eten in verpakt!

Maten en materiaal

Er zijn veel mogelijkheden in de maten van deze cateringdozen. Daarom hebben wij geen standaardmaten. Dan kunnen wij samen de dozen precies volgens het formaat dat je nodig hebt maken. Bij de catering dozen heb je de keuze uit 2 soorten karton om de doos te drukken. Dat is de Gc1 280 grams karton dit is voor de lichtere etenswaren. De zwaardere versie is de Gc1 350 grams deze is steviger als de 280 grams en geschikt voor de meeste producten. Ook bestaan onze verpakkingen uit 80% gerecycled karton.

Afwerking

Om jouw cateringdoos echt uniek te maken bieden wij een aantal mogelijkheden om jouw product net dat beetje extra te geven. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw cateringdoos op maat echt precies is wat jij nodig hebt!

Kijkvenster:

Je kunt in het design van jouw cateringdoos een kijkvenster toevoegen. Dit venster zorgt ervoor dat een deel van eten zichtbaar blijft. Zo heb je de mogelijkheid productinformatie zichtbaar te laten!

Lamineren:

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw cateringdoos te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de doos extra stevig wordt en heeft een mooie luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit een glimmende of matte afwerking.