Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

AutoTradeX voor snelle tractor verkoop

Tractor verkoop via Autotradex

Ben je op zoek naar een bedrijf voor tractor verkoop? Ik had nog een oude tractor staan die niemand wou hebben omdat hij van een zeer onbekend merk is. Toen kwam ik bij Autotradex uit en heb ik toch nog een mooie prijs voor mijn oude tractor gekregen. Ze kopen namelijk alle merken en modellen tractoren, zelfs de minder gangbare merken. Je kunt via de website het contactformulier invullen en dan doen ze je al binnen één uur een bod. Ik durf te wedden dat je nog nooit zo snel een tractor verkocht hebt.

Alles wordt geregeld

Het grote voordeel aan Autotradex, is dat ze alles voor jou regelen en jij dus nergens omkijken naar hebt. Het verkopen van jouw tractor kan dus al binnen een dag geregeld zijn. Ze maken namelijk al binnen 24 uur een afspraak met je. Je krijgt binnen een uur een bod en als je daarmee akkoord bent bellen ze direct om een afspraak te maken voor het afronden van de verkoop. Ze komen de tractor bij jou ophalen en je krijgt contant het geld en een RDW vrijwaringsbewijs. Wil je liever dat het geld via overboeking gestort wordt? Dan kan dat uiteraard ook.

Jouw tractor of vrachtwagen verkopen

Naast tractoren, kun je hier ook terecht voor een vrachtwagen verkopen. Dit gaat precies hetzelfde als het verkopen van een tractor. Kijk voor meer informatie op de website, daar staat veel meer dan wat ik in zo’n korte blog kan vertellen. De voertuigen worden ingekocht voor de export naar Afrika, aangezien de voertuigen hier nog jaren mee kunnen. Zie jij het zitten om jouw tractor of vrachtwagen zeer snel te verkopen? Meld jouw voertuig dan direct aan via de website van Autotradex, zodat ze snel een bod kunnen doen.

https://autotradex.nl/