Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels verwijderen zonder operatie

Rimpels, hoe ouder men wordt hoe groter het besef wordt dat er rimpels kunnen ontstaan in het gezicht. Veel mensen, vooral vrouwen proberen rimpels te voorkomen door verschillende gezichtsproducten te gebruiken. Helaas kan dit niet altijd rimpels verhelpen, gelukkig zijn er verschillende behandelingen die dit wel kunnen doen.

Sommige mensen krijgen pas op een hele laten leeftijd rimpels en andere mensen krijgen deze al eerder. Zij hebben dan meestal een ruwe huid met rimpels. Iedereen zijn huid is anders maar familie kan wel een grote rol spelen. Onze erfelijke aanleg bepaalt voor een groot deel hoe wij er later uitzien. Hierbij kan men denken aan de lichaamsvormen en bouw , het type huid en de vorm hiervan. Tevens wordt er ook bepaald of we een dikke of dunne huid, een breed of smal gezicht hebben, dat alles speelt op latere leeftijd een rol bij het ontstaan van rimpels. Natuurlijk draait het niet alleen hier om en is je levensstijl ook heel belangrijk. Ongezonde voeding en levensstijl kan er voor zorgen dat er eerder rimpels ontstaan en dat je huid onzuiver wordt.

Het ontstaan van rimpels komt voor een deel door veranderingen in de hormonen. Na de menopauze verandert er van alles in het lichaam. De huid wordt minder elastisch en in het bindweefsel wordt collageen afgebroken. De huid wordt droger en kan minder vocht vasthouden. Het is belangrijk dat de huid wordt gehydrateerd en huidverzorging is ook een belangrijke onderdeel. Teveel Uv-straling, stress, roken of alcohol en door slechte voeding of een tekort aan water zorgt voor een enorm verminderde elasticiteit.

Het kliniek van Faceland kan men helpen met verschillende soorten rimpel problemen. Hierbij kan men denken aan fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Het kliniek beschikt over professionele chirurgen en helpen hun klanten graag. Faceland kan rimpels verwijderen zonder operatie. Meer informatie over hun behandelingen kunt u bekijken op de website: www.faceland.nl.

http://www.faceland.nl/