Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

De ooglidcorrectie van mijn vrouw

Voor haar 59e verjaardag heb ik mijn vrouw een ooglidcorrectie bij Ooglift als cadeau gegeven. De argumenten van naasten en vrienden kwamen dat het verouderingsproces natuurlijk is en gewoonweg geaccepteerd moet worden, maar ik kon merken dat mijn vrouw het er moeilijk mee had. Daarom koos ik voor die ooglidcorrectie als cadeau. Elke ochtend als we opstaan hoorde ik haar zachtjes zuchten als ze voor de spiegel stond om haar make up op te doen. Als ik dan vroeg of ze ergens mee zat wuifde ze het weg met zo’n prachtige glimlach die ze nu nog steeds heeft. Als ze dan dacht dat ik niet keek zat ze vervolgens wel in de spiegel naar haar oogleden te kijken met een spijtig gezicht.

Een geschikte oogkliniek vinden voor de ooglidcorrectie

Zelf had ik vrij weinig verstand van ooglidcorrecties en plastische chirurgie in het algemeen, dus ik ben als eerste het internet op gegaan om te zoeken naar een betrouwbare kliniek in de buurt. Toen stuitte ik op Ooglift. Deze kliniek sprak me al direct aan omdat ze de meest gespecialiseerde kliniek waren op het gebied van ooglidcorrecties in Nederland. In totaal hadden ze al meer dan 11000 ooglidcorrecties uitgevoerd en had hun meest ervaren oogchirurg ongeveer 2000 ooglidcorrecties achter de rug. De hoge mate van ervaring stelde me gerust over de behandeling waar mijn vrouw op dat moment nog niets van wist. Het personeel van de kliniek verzekerden me van een natuurlijk resultaat waar mijn vrouw dolgelukkig van zou worden. Ik maakt een afspraak voor het eerste vrijblijvende consult óp de verjaardag van mijn vrouw en telde de dagen af.

Wát krijg ik voor mijn verjaardag?

De verjaardag van mijn vrouw was aangebroken, en dus ook de dag van het consult over de ooglidcorrectie. Ik maakte haar wakker met haar favoriete ontbijt op bed, en nam maar onwetend mee naar de kliniek. Eenmaal aangekomen vertelde ik haar dat ik had gemerkt dat ze ongelukkig was met haar uiterlijk, en dat ik daarom iets voor haar geregeld had. Haar eerste reactie was ongeloof, en toen blijdschap. Na de ooglidcorrectie heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en staat ze iedere ochtend weer blij voor de spiegel. Een ooglidcorrectie als verjaardagscadeau is het beste wat ik haar ooit heb gegeven, dat vindt zij ook!