Duurzaam Vandaag
Image default
Banen en opleidingen

Senior operatieassistent

Senior operatieassistent Kwaliteit en Veiligheid (fulltime)

Werkdagen:
Wisselende diensten
Aantal uren:
36 uur per week
Vakgebied:
IC/ Operatiecentrum

Wat ga je doen
Als senior operatieassistent Kwaliteit en Veiligheid heb je verschillende taken:

Verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg op de werkkring door remedie van het oprichten en exporteren van verschillende kwaliteitsprojecten. Vertolken van de landelijke beleid en richtlijnen naar de praktijk je creëert een veilige omtrek en stimuleert collega’s om ( haast ) incidenten te melden in samenwerkingsverband met het management analyseert, classificeert de incidenten die bezitten plaatsgevonden en voert zo nodig een incidentanalyse en/of prospectieve risicoanalyse uit is lid van patiënt safety bob neemt deel aan de decentrale werkgroep adviseert het management aan de hand van de gemelde incidenten, welke verbeteracties ingezet kunnen worden om dusdanig incidenten in de toekomst te voorkomen en voert verbeteringen in, in overleg met het management overlegt structureel met de senior kwaliteit en veiligheid van de anesthesiemedewerkers en de veiligheidscoördinator anesthesiologie neemt deel aan structureel inhoudelijk overleg met de schakelbord incidenten werkgroep ( 3 keer per jaar ) implementeren en handhaven jci-richtlijnen binnenshuis de autopsie, waar nodig bijsturen in samenwerkingsverband met het management presenteert maandelijks in werkoverleg de binnengekomen meldingen, verbeterproject en de loop hiervan bijdragen aan borging van kwaliteits- en veiligheidszorg eén dag per week werk je aan senior taken, de andere dagen werk je als operatieassistent op een ok. Met enige regelmaat draag je het coördinerend dagsein

Wat we van je verwacht

Als senior operatieassistent vervul je op de afdeling een voorbeeldrol en weet je je te huldigen op ondergrond van vakinhoudelijke expertise en professioneel leiderschap. Om deze functie geslaagd te kunnen beoefenen is het nodig dat je in staat bent om in complexe situaties hoofd- en bijzaken uit mekaar te kunnen houden. In gesprek kun je gerichte vragen gesteld om mogelijke redenen van een opgave te achterhalen. Je vindt het leuk om je cognitie, vaardigheden en attitude op een inspirerende manier over te dragen op collega’s. Je bent ten kleinste 2 jaar in het bezitting van het charter operatieassistent en je hebt een dienstverband van minstens 80 %.

Daarnaast vragen we het volgende:

Cognitie van ontwikkelingen in het werk- en vakgebied. Je bent initiatiefrijk, probleemoplossend en vindingrijk. Je bent in staat zelfstandig te werken aan de hand van richtlijnen en instructies. Je bent in het bezit of bereid tot het monitoren van een onderwijs kwaliteitsmanagement en de senior leergang. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en getraind. Hierdoor ben je zeer adviesvaardig, beschik je over overtuigingskracht, kun je omgaan met tegenwerking en ben je in staat om tegenstellingen te overbruggen

Waar ga je werken

Het operatiecentrum is voor de discipline operatieassistenten opgesplitst in drie kennisgroepen op twee locaties ; de klinische ok en het dagcentrum. In totaal zijn er 25 operatiekamers, hiervan zijn 18 operatiekamers ingericht als endo-suites, 2 operatiekamers zijn toerusten als hybride operatiekamers en 5 operatiekamers zijn ingericht voor dagcentrum patiënten. Jaarlijkse word er 17. 000 operaties uitgevoerd. Op locatie amc word complexe, specialistische operaties uitgevoerd met gebruikmaking van de nieuwste technieken. De verbouwing van de 20 klinische ok’s is in 2015 afgerond. Er zijn omstreeks 160 medewerkers werkzaam bij de ok, het dagcentrum en de administratie ok.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime plek tot ontplooiing, woonlaag en verbreding, reserve educatie en een plek om te knallen! Werken bij amsterdam umc, locatie amc, betekent werken in een inspirerende en professionele vorm waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het verdienste ligt tussen € 2. 961, – en € 4. 078, – bruto per maand op ondergrond van 36 uur ( schaal 9 cao umc ), afhankelijk van les en ervaring. Inschaling in schaal 9 vindt plek bij goed werken en na voltooiing van de les kwaliteitsmanagement en oudste leergang, dit is gedaante na 1 jaar. Het verdienste is ongeacht eventuele s”, voor onregelmatige services, vakantiegeld ( 8 % ) en een eindejaarsuitkering ( 8, 3 % ). Wij bieden in eerste instantie een contract aan voor 12 maanden, met prospect op een vast dienstverband bij goed werken.

Ongeacht uitstekende bereikbaarheid met het ov, heeft locatie amc ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je op de rijtuig komen dan kan je conventie vervaardiging van de fietsregeling. Spaarpotje wordt opgebouwd bij het abp. Amc draagt een groot deel van de toeslag bij ( 70 % ). Wij bezitten een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren gevarixeberde ( sportieve ) activiteiten en evenementen door het jaar heen. Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving goodhabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/administratie.html