Duurzaam Vandaag
Image default
Banen en opleidingen

Timmerman Nieuwbouw

Timmerman Nieuwbouw

Zo, nog één laatste blik in het huis. We hebben er weer iets moois van gemaakt, weer een villa op tijd afgeleverd voor de klant. Nog even drankje doen met je collega ’s om te ontspannen dat deze klus is afgerond en dan morgen weer naar een nieuwe bouwplaats. Bijeen met je collega ’s ben je actief in de particuliere nieuwbouw van huizenblokken en luxere villa’s. Dit onderneming heeft jou nodig als timmerman nieuwbouw. Je kunt niet gemist word, beschermd niet bij het : exporteren van veelzijdig timmerwerkzaamheden. Plekken van kozijnen en dakkapellen. Doen van zelfstandige timmerklussen.
Waar en met wie ga je dit doen?
Bij een groeiend aannemersbedrijf in huizen met klus in de alblasserwaard en rond utrecht en amsterdam. Bijeen met je fijne collega ’s in teamverband, maar er zijn ook zelfstandige opdrachten. Aan je collega ’s zal het niet liggen, het zijn stuk voor stuk goede gasten die hard willen werken maar ook van gezelligheid houden. Je hebt het : een afgeronde cursus wending de bouwkunst of als timmerman. Ervaring in de particuliere nieuwbouw. Je beschikt over je rijbewijs b en vca.
Je verdient het : knobbel en hard werken moet beloond worden. Daarom kun je voor deze vacature timmerman nieuwbouw in huizen ( bij een fulltime dienstverband ) reken op : een bruto maandsalaris van tussen de € 2. 500 en €3. 000. Een reiskostenvergoeding van €0, 19 per gereden kilometer. Inschaling, codarespensioen en secundaire voorwaarden op ondergrond van cao bouw en infra. Vakantiedagen bevestigend cao. Een uitdagende baan in de nieuwbouw bij een mooi en groeiend bedrijf. Exclusieve toegang tot het online leerplatform intro academy. Toereikend mogelijkheden tot het opvolgen van vakgerichte opleidingen en cursussen. Zet dat technische knobbel van jou goed en solliciteer rechtstreeks

https://www.vindazo.nl/keywords/timmerman.html