Duurzaam Vandaag
Image default
Zorg

Incura Academie voor maximaal profijt van de EPD software

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar betrouwbare en geavanceerde EPD software? Dan bent u bij Incura aan het juiste adres. De Incura academie is speciaal ontworpen om u vertrouwd te maken met de online EPD software van Incura. Of u nu een starter bent of al ervaring heeft met EPD systemen, zij bieden trainingen, webinars en in-company trainingen aan om u bekend te maken met de verschillende toepassingen en tools van onze software. Met cursussen en workshops zoals “Incura voor starters” en “efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal” helpen ze u bij het optimaal benutten van de software. Als een van de beste EPD leveranciers in Nederland, kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten van Incura. 

Wat zijn de disciplines waarvoor de Incura EPD software geschikt is?

De Incura EPD software is geschikt voor verschillende disciplines in de zorg, waaronder GGZ, Logopedie, Fysiotherapie, Oefentherapie, Ergotherapie en Multidisciplinair. De software is speciaal ontwikkeld voor paramedische behandelaars en biedt een alles-in-één pakket om de praktijk efficiënt te runnen. Met software voor therapeuten kunt u specifieke functionaliteiten toevoegen die aansluiten bij hun discipline. De Incura software voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Wil je meer informatie of een demo aanvragen? Neem dan contact op met Incura via info@incura.nl.

EPD software die speciaal is gemaakt voor paramedici

Onze EPD software is speciaal ontworpen voor paramedici en biedt een uitgebreid scala aan functies om uw werk efficiënter en effectiever te maken. Met onze software kunt u eenvoudig en veilig patiëntendossiers bijhouden, behandelplannen opstellen, afspraken plannen en facturatie regelen. Daarnaast bevat onze software ook specifieke modules die zijn afgestemd op de behoeften van paramedici, zoals oefeningen en evaluaties voor fysiotherapeuten, logopedie-oefeningen en rapportages voor logopedisten, en nog veel meer. Onze EPD software is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor u snel kunt wennen aan het systeem en meer tijd kunt besteden aan uw patiënten. Kortom, onze software is de ideale oplossing voor paramedici die op zoek zijn naar een geavanceerd EPD systeem dat speciaal is afgestemd op hun vakgebied.

https://www.incura.nl/