Duurzaam Vandaag
Image default
Zorg

De #1 opvouwbare scootmobiel in Nederland

De meest handige inklapbare scootmobiel van Nederland

Het is moeilijk om te geloven hoe een mobiliteitsscooter kan veranderen in een trolley, het formaat dat u kunt én mag meenemen in het vliegtuig. Toen we de moving life ATTO voor ogen hadden, wilden we niet alleen een voertuig die opvouwbaar was maar eentje die kinderlijk eenvoudig mee kon. Onze ontwerpers en ingenieurs moesten ”het wiel opnieuw uitvinden” om deze droom waar te maken. De moving life scooter van ATTO is een speciaal ontworpen scooter voor personen met een fysieke uitdaging. Uitgevouwen is het breedste punt slechts 56 cm, dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring in zelfs de smalste winkelpaden.

Het kleine formaat doet niks onder aan de prestaties van de ATTO. Gebruikers kunnen moeiteloos met de slimme mechanismen een perfecte pasvorm aannemen, met inbegrip van de verstelbare grip, zithoogte en opklapbare armleuningen. De voetsteun is vlak gemaakt voor eenvoudige montage, de rijhoek is perfect uitgelijnd en uitgerust met speciaal materiaal dat slippen voorkomt. Dit allemaal om een obstakelvrije omgeving te creëren.

De ATTO in de media – Twentsche Courant Tubantia

Jacobine Melis, van de Twentsche Courant Tubantia, was dermate onder de indruk van de ATTO scootmobiel, dat ze contact opname met vertegenwoordigers Fehmi Çitgez en Johannes Gergin uit Rijssen. Jacobine schreef:

“De ATTO heeft wat weg van een reiskoffer. Het is zo klein dat bewoners van verzorgingstehuizen ze zonder probleem in de gang kunnen zetten. Bij nood is er alle ruimte voor de dienstverleners om erlangs te kunnen.” Verder gaf Jabobine aan: „En binnen twintig seconden heb je hem uitgeklapt tot een volwaardige scootmobiel”, zegt verkoper Johannes Gergin. „Ideaal, vooral voor de scootmobiel-gebruikers die mobiel willen blijven.”

De meest compacte scootmobiel in het vliegtuig

De luchtvaartmaatschappij die ik gebruik heeft een beperking op het vermogen van lithium batterijen in het vliegtuig. Wat is het vermogen van de accu? Volgens de IATA een is een scootmobiel Li-Ion accu beperkt tot 350 W/h. De meeste luchtvaartmaatschappijmedewerkers zijn zich hiervan niet bewust en vereisen soms een maximum van 150 W/h (beperking van de IATA voor laptop accu’s). Wij bieden certificeringsdocumenten die u hieronder kunt downloaden, en die u ontvangt met de ATTO, om dit te weerleggen. De standaard accu die op dit moment bij de ATTO wordt geleverd is 250 W/h. Wij bieden vanaf eind 2016 ook een kleine 100 W/h en een grote 450 W/h variant.

Ervaar de meest veelzijdige scootmobiel zelf en vraag een gratis thuisdemo aan!

https://curanovum.nl/