Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar arbodiensten vergelijken?

Ik stelde mijzelf de vraag: waar moet ik arbodiensten vergelijken en zo kwam ik op Arbomakelaar.nl Om die vraag beantwoord te krijgen, ben ik gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik Arbomakelaar.nl tegen. In dit blogje vertel ik graag over hoe ik bij hen gratis offertes van arbodiensten heb ontvangen, waarom ik eigenlijk een arbodienst zoek en hoe het eindresultaat is geworden.

Arbodiensten vergelijken

Waarna ik op ‘Arbodiensten vergelijken’ ging zoeken in de zoekmachine, kwam ik al gauw op Arbomakelaar. Ik las dat ik door hen gratis arbodiensten kan gaan vergelijken. En de opbrengsten voor hen komen uit dat als ik voor een arbodienst kies, zij er dus een klant bij hebben. Dat levert voor hen geld op en dus geven zij een bedrag aan de Arbomakelaar. Die hen dus aan een klant hebben geholpen. Maar het blijkt bij de Arbomakelaar geen automatisch systeem te zijn. Ik moet verschillende antwoorden geven op algemene vragen over mijn bedrijf. En vervolgens kijken de mensen van de website van Arbomakelaar handmatig naar mijn wensen en welke arbodienst daar het beste bij past.

Eigen bedrijf

Maar waarom ben ik nu eigenlijk op zoek naar een arbodienst? Ik ben een eigen bedrijf gestart en wil verzuim van medewerkers tegengehouden. En dat onder andere door middel van een bedrijfsarts. En ook met een plan met wat er dan moet gebeuren door zowel werkgever als werknemer.

Selectie van arbodiensten

Een paar dagen later werd ik al gebeld door de Arbomakelaar. Ze gaven aan dat zij meerdere arbodiensten hebben gevonden en hier graag met mij een blik op willen werpen. Daar heb ik namelijk om gevraagd omdat ik er uiteindelijk alsnog niet achter zou komen welke arbodienst voor mij het beste is. We hebben dan ook samen eentje gekozen. En daar ben ik heel erg blij mee!